PETA vs. Farming Simulator
Cover van het spel

PETA, een dierenrechtenorganisatie, hebben in een brief aan de algemeen directeur van het spel, Christian Amman, en de ontwikkelaars van het spel Farming Simulator 17, Giants Software, gevraagd om varkensslachting aan de titel toe te voegen.

Na de aankondiging dat Farming Simulator 17 de varkensfokkerij krijgt, willen we u aanmoedigen om slachtbeelden in het spel op te nemen. Om de landbouwsector nauwkeurig te simuleren, moet Farming Simulator 17 alle aspecten van de varkenshouderij laten zien, inclusief wat er met varkens gebeurt als ze naar de slacht worden gestuurd. We vragen je dit soort beelden in je game op te nemen om spelers de gruwelijke realiteit van de varkensindustrie te laten zien.

Ondanks deze zware uitspraken van PETA zou de game oktober 25 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgebracht moeten zijn.