Square Enix heeft de trailer op het net verspreid Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration gerealiseerd ter gelegenheid van Tokyo Game Show 2016, het verwachte Japanse evenement dat later deze week in Chiba zal plaatsvinden, van 15 tot 18 september.

Deze nieuwe versie van nooit-meer-exclusive Xbox One zal het licht zien PlayStation 4 de volgende 11 oktober, met ondersteuning van de PlayStation VR, een coöperatieve modus "Endurance" en een nieuw moeilijkheidsniveau genoemd "Extreme Survivor". Daarnaast zullen er vijf klassieke Lara-huiden zijn, evenals een outfit en een geïnspireerd wapen Tomb Raider III, naast alle downloadbare content die eerder op de Microsoft-consoleversie is uitgebracht. Iedereen die de game bezit op pc en Xbox One en de bijbehorende Seizoenspas, u kunt alle nieuwe inhoud downloaden zonder extra kosten. Goed zicht!

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - TGS 2016 Trailer