Door PlayStation Blog officiële, Sony Interactive Entertainment kondigt een mooie vertraging aan in de release van The Last Guardian, een taaiste jackpottitel zoals verwacht door PlayStation-gebruikers PlayStation 4 per il prossimo 25 oktober.

De nieuwe releasedatum, wat het Europese grondgebied betreft, is vastgesteld voor de volgende 7 december dit jaar. Hieronder voegen we de originele post toe waarin Sony de redenen voor de vertraging uitlegt.

Een update over The Last Guardian

Het nieuwe Fumito Ueda-avontuur wordt op 7 in december uitgebracht

Hallo PlayStation-community. Het ontwikkelingsteam van Last Guardian werkt aan de belangrijkste elementen van de productie en heeft de moeilijke beslissing genomen om de release van The Last Guardian met een paar weken uit te stellen. The Last Guardian wordt op 7 december 2016 in heel Europa en op 9 december in het VK en Ierland uitgebracht.

Roken Ueda, gen ONTWERPJAPAN Studio heb een prachtig zicht op The Last Guardian, een emotionele reis van vriendschap en vertrouwen, en we willen de best mogelijke ervaring bieden voor fans die ons tot nu toe hebben gesteund.

Een slip is een moeilijke beslissing, vooral voor deze game, maar we hebben meer bugs ontdekt dan verwacht in de laatste ontwikkelingsfasen. Om ervoor te zorgen dat The Last Guardian de ervaring kan bieden die de videomakers zich hebben voorgesteld, hebben we wat meer tijd nodig om aan te werken.

Onze ontwikkeling blijft voortduren en we kunnen niet wachten om nieuwe inhoud te onthullen naarmate we dichter bij de lancering komen. We stellen uw voortdurende steun op prijs.