Op het Youtube-kanaal van PC Gamer is vrijgegeven een eerste video-gameplay weergegeven in actiemodus duel di voor Honor. De protagonisten van deze nieuwe film zijn Kensei, cipier e stroper, die vechten in 1vs1 vechten om erachter te komen wie echt de sterkste krijger ooit is.

Het is onmogelijk om geen rekening te houden met het uitstekende technische profiel van de titel: texturen, animaties en landschappen zijn echt geweldig, net als de glimpen die kunnen worden gecreëerd tijdens een gemeenschappelijk gevecht op een brug of op een ' interieur van middeleeuwse structuren.

De wens om deze For Honor te spelen is echt veel, maar voor nu kunnen we het niet helpen, maar we moeten ons op ons gemak voelen en in elk detail deze gameplay-video observeren die de titel in al zijn majesteit laat zien.

Tot slot herinneren we u dat voor Honor zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One e PC startend vanaf een nog niet gespecificeerde datum van de 2017 en dat de gesloten alpha vanaf vandaag kan worden afgespeeld.

We laten je naar de video, goede visie!

For Honor - Gameplay Duel Mode