Tijdens het Tokyo Game Show 2016, Sony heeft een nieuwe trailer getoond voor The Last Guardian, de langverwachte exclusief van PlayStation 4.

Ondanks de recente verwijzing naar de 6 december dit jaar blijft het Japanse softwarehuis nadrukkelijk focussen op deze titel, waarrond de community van eerdere games van Fumito Ueda het blijft onophoudelijk argumenteren. Deze nieuwe ervaring van de gevierde team Ico het zal de spelers verrassen zoals ze deden in hun tijd Ico e Shadow of the Colossus? Of is de onrustige ontwikkeling en de overgang van PlayStation 3 naar PlayStation 4 van invloed op het uiteindelijke product als we het in de schappen van de Italiaanse winkels kunnen kopen?

Twijfels terzijde, de wijdverspreide trailer en de recente gameplay die op het net verscheen, lijken perfect de flagrante majesteit van de titel te laten zien. "Vriendschap" en "Verkenning" zullen de sleutelwoorden zijn van dit nieuwste werk van Fumito Ueda, waarvan het onmogelijk is om geen hoge verwachtingen te hebben.

Hier kun je de besproken trailer en twee nieuwe online gameplay-video's vinden DualShockers. Goed zicht!

The Last Guardian - Trailer TGS 2016

The Last Guardian - Gameplay-onderdeel 1

The Last Guardian - Gameplay-onderdeel 2