Tijdens het Tokyo Game Show 2016, Sony heeft een nieuwe trailer getoond voor The Last Guardian, het exclusieve excuus van PlayStation 4.

Ondanks de recente verwijzing naar de 6 december dit jaar blijft het Japanse softwarehuis zich richten op deze titel, waarrond de community van eerdere games van Fumito Ueda het blijft onophoudelijk argumenteren. Deze nieuwe ervaring van de gevierde team Ico het zal de spelers verrassen zoals ze deden in hun tijd Ico e Shadow of the Colossus? Of is de onrustige ontwikkeling en de overgang van PlayStation 3 naar PlayStation 4 van invloed op het uiteindelijke product als we het in de schappen van de Italiaanse winkels kunnen kopen?

Twijfel aan de kant, de wijdverspreide trailer en de recente gameplay op het net lijken de perfectie te tonen van de majestueuze majesteit van de titel. "Vriendschap" en "Verkenning" zijn de sleutelwoorden van dit laatste werk van Fumito Ueda, waarop het onmogelijk is om geen hoge verwachtingen te hebben.

Hier kun je de besproken trailer en twee nieuwe online gameplay-video's vinden DualShockers. Goed zicht!

De Last Guardian-trailer TGS 2016

The Last Guardian - Deel 1 Gameplay

The Last Guardian - Deel 2 Gameplay