Ubisoft viert zijn dertig jaar zelfs PlayStation, na enkele games te hebben gegeven aan aanhankelijke gebruikers PC. Vanaf vandaag is het zelfs mogelijk om veel digitale titels te kopen, waaronder de meest bekende titels Assassin's Creed, Child of LightWatch_DogsFar Cry, Rayman en verschillende titels uit de romans van Tom Clancy. Hieronder staat de officiële lijst met promotionele spellen.

De 30-jubileumkortingen van Ubisoft beginnen vandaag in de PlayStation Store

We vieren het 30-jubileum van Ubisoft in onze nieuwste promotie op Playstation Store. U kunt tot 60% besparen op uw favoriete titels voor PS3, PS4 en PS Vita.

Er zijn niet alleen grote titels zoals Assassin's Creed: Syndicate, Far Cry Primal,Rainbow Six Siege, De divisie Tom Clancy's e Rayman Legends in de aanbieding, maar ook een handvol discounted Season Pass en DLC!

 

PlayStation 4

PlayStation 3, PlayStation Vita