vandaag 2K Games kondigde aan dat in aanvulling op het project van Mafia III, de studie is zich blijven ontwikkelen Mafia III: Rivals, een titel die gratis zal verschijnen bij de lancering van de hoofdgame op consoles en pc's en apparaten iOS dat Android.

Mafia III: Rivals een vecht tegen RPG waarin de hoofdpersoon van het derde hoofdstuk van de sage van schittert 2K GamesLincoln Clay, en de verschillende instellingen en gebeurtenissen die de titel zullen kenmerken die is uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One e PC. Binnen het spel zullen we in staat zijn om onze criminele organisatie rechtstreeks te organiseren door bezit te nemen, verschillende vijanden te verslaan en verschillende soorten beloningen (waaronder wapens en voertuigen) te verwerven. Wat meer is, we kunnen ook veertig verschillende criminelen werven en trainen, rechtstreeks uit het derde hoofdstuk van de saga van Maffia. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich vooraf registreren voor deze link om meerdere in-game bonussen te krijgen zodra de titel beschikbaar is op mobiele apparaten met iOS en Android.

De releasedatum van Mafia III e Mafia III: Rivals is ingesteld voor de 7 oktober.