vandaag 2K Games kondigde aan dat in aanvulling op het project van Mafia III, de studie is zich blijven ontwikkelen Mafia III: Rivals, een titel die gratis zal worden samenvallend met de lancering van de hoofdgame op console en pc, zowel op apparaten iOS dat Android.

Mafia III: Rivals een vecht tegen RPG met in de hoofdrol het derde hoofdstuk van de saga van 2K Games, Lincoln Clay, en de verschillende locaties en evenementen die de titel zullen kenmerken die uitkomt PlayStation 4, Xbox One e PC. In het spel zullen we de mogelijkheid hebben om onze criminele organisatie op een directe manier te organiseren door ons eigendom aan te nemen, verschillende vijanden te verslaan en allerlei soorten beloningen te ontvangen (inclusief wapens en voertuigen). Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we ook veertig verschillende criminelen direct uit het derde hoofdstuk van de Maffia. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich vooraf registreren voor deze link om meerdere in-game bonussen te krijgen zodra de titel beschikbaar is op mobiele apparaten met iOS en Android.

De releasedatum van Mafia III e Mafia III: Rivals is ingesteld voor de 7 oktober.