Na de discrete resultaten verkregen uit het laatste hoofdstuk van de sage, Assassin's Creed Syndicate, Ubisoft hij besloot de serie te onderbreken en bleef nog steeds voor de lange termijn werken. Tijdens een interview met GameSpot USA, The CEO Het Franse softwarebedrijf heeft enkele uitspraken gedaan over het volgende hoofdstuk van de sage, die naar zijn mening het potentieel heeft om de hele franchise te revolutioneren.

Dit product, waarvan de titel zou kunnen zijn Assassin's Creed Empire, zou het potentieel hebben om de verschillende defecten, die het merk altijd heeft teruggedreven, opzij te zetten om een ​​frisse wind te blazen in een saga die, gezien de jaarlijkse frequentie, veel spelers begon te vullen. Yves Guillemotin een discussie met GameSpot USA, zei: "We besloten om de tijd te nemen om de nieuwe Assassin's Creed te ontwikkelen, omdat we van plan zijn om de serie naar een hoger niveau te tillen. Dit alles was mogelijk omdat we nog steeds andere fantastische titels aan consumenten kunnen aanbieden. Met dit nieuwe hoofdstuk in de saga willen we een revolutie teweegbrengen in het IP. Daarom hebben we besloten om het bedrijfsmodel te wijzigen waarbij elke twaalf maanden een nieuw spel werd betrokken."

Guillemot hij verklaarde ook, ruzie makend over een hypothetisch startvenster, de nieuwe Assassin's Creed mag niet worden vrijgegeven tijdens de 2017, die laat zien hoe en hoeveel de uitgever van plan is om alleen op de markt te brengen als deze compleet is op 100%. Het lijkt erop dat Ubisoft Ik heb eindelijk besefte dat elk jaar is niet goed voor een merk als dit, zeker gezien de uitgestrektheid en grandeur dat elke titel in de serie brengt. Wat moeten we daarom verwachten van dit nieuwe hoofdstuk in de serie?

Terwijl we wachten op nieuwe informatie, herinneren we u daaraan Assassin's Creed De Ezio-collectie komt aan in de winkels waar de 17 in november is Xbox One die van PlayStation 4.