Als een titel heeft de CD Projekt Red de eerste stresstest aangekondigd die vandaag 23 en de 27 van september zal plaatsvinden. Zoals door hen is aangegeven, is het de bedoeling om voor de Gwent Closed Beta-release eens en voor altijd hun hosts te testen: The Witcher Card Game, de 25 oktober. De titel van het initiatief is (evenals origineel) gepast: "Dood de servers!"Is in feite de naam die wordt gegeven aan de dagen waarin spelers gelijktijdig verbinding moeten maken om de Poolse servers" te doden ".

Zoals gemakkelijk wordt vermeld, "Dood de Servers!" Niet NIETS hoe zit het met Closed Beta: evenementen zijn gescheiden en deelname aan de ene sluit de andere niet uit. Ik denk echter niet dat er in dit zeer vroege stadium veel tijd zal zijn om te "spelen" of plezier te hebben.
Ook onder de FAQ wordt gerapporteerd als het evenement is exclusief voor PC en toegangen (beperkte) zal worden gebaseerd op chronologische volgorde van verzoek om toegang: Als u vóór het invoeren.

Het blijft dus niet zo dat om de pagina te signaleren om u te registreren, die u kunt vinden qui . Laat ons weten of je erin kunt komen en, zo ja, wat je denkt.