BANDAI NAMCO Entertainment e Gedrag Inactief hebben dat aangekondigd Warhammer 40.000: Eternal Crusade is nu beschikbaar op pc. Ontwikkelaars zijn trots op hun eigen product en fans die hun franchise altijd hebben gevolgd. Om de release te vieren, werd een trailer uitgebracht, getiteld "In het hart van de Maelstrom"Waar je kunt zien wat de belangrijkste kenmerken van het spel zullen zijn. De video is beschikbaar in de wachtrij van het artikel.

"De lancering van WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE na meer dan 3 jaren van ontwikkeling is voor ons een historische dag. Dankzij de ondersteuning en feedback van onze Founders en medewerkers tijdens Early Access zijn we eindelijk klaar om onze game met iedereen te delen. Maar deze lancering is slechts een stap op een lange weg gemaakt van gratis uitbreidingen en nieuwe inhoud voor onze spelers. De eindeloze oorlog om Arkhona is nog maar het begin! ", Zei Stephen Mulroney, Senior Vice President van Digital Behavior.

"Met Behaviour Interactive is al een gepassioneerde samenwerking en we zijn blij om de release van WARHAMMER 40,000 vieren: EEUWIGE CRUSADE samen met alle fans van Warhammer 40,000", zegt Hervé Hoerdt, VP Mktg & Digital bij NAMCO BANDAI Entertainment Europe.

Op basis van een immense, WARHAMMER 40,000: EEUWIGE CRUSADE wereld die zich afspelen op een woedende oorlog tussen de vier facties: de Eldar, de Chaos Space Marines, Orks en Space Marines. Beide PvP (Player versus Player) en PvE (Player versus Environment) teams moeten samenwerken en deelnemen aan uitgebreide strijd om de andere facties uit te roeien! Spelers kunnen kiezen uit twintig verschillende sub-facties en honderden wapens, aanpassingen en accessoires uit 29 jaar verdienen 40,000 geschiedenis van Warhammer om hun perfecte krijger te creëren!

Warhammer 40.000: Eternal Crusade - In het hart van de Maelstrom