BANDAI NAMCO Entertainment e Gedrag Inactief hebben dat aangekondigd Warhammer 40.000: Eternal Crusade is nu beschikbaar op pc. De ontwikkelaars zijn trots op zowel hun product als de fans die altijd hun franchise hebben gevolgd. Om de release te vieren, werd een trailer uitgebracht met de titel 'In het hart van de Maelstrom", Waar het mogelijk is om te realiseren wat de belangrijkste kenmerken van het spel zullen zijn. De video is beschikbaar aan het einde van het artikel.

“De lancering van WARHAMMER 40,000: ETERNE CRUSADE na meer dan 3 jaar ontwikkeling is voor ons een historische dag. Dankzij de steun en feedback van onze oprichters en medewerkers tijdens Early Access zijn we eindelijk klaar om onze game met iedereen te delen. Maar deze lancering is slechts een stap op een lange weg gemaakt van gratis uitbreidingen en nieuwe content voor onze spelers. De eindeloze oorlog voor Arkhona is nog maar het begin! 'Zei Stephen Mulroney, Senior Vice President of Behaviour Digital.

"Er is een gepassioneerde samenwerking geweest met Behaviour Interactive en we zijn verheugd om de release van WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE samen met alle Warhammer 40,000 fans te vieren", zegt Hervé Hoerdt, VP Mktg & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Op basis van een immense, WARHAMMER 40,000: EEUWIGE CRUSADE wereld die zich afspelen op een woedende oorlog tussen de vier facties: de Eldar, de Chaos Space Marines, Orks en Space Marines. Beide PvP (Player versus Player) en PvE (Player versus Environment) teams moeten samenwerken en deelnemen aan uitgebreide strijd om de andere facties uit te roeien! Spelers kunnen kiezen uit twintig verschillende sub-facties en honderden wapens, aanpassingen en accessoires uit 29 jaar verdienen 40,000 geschiedenis van Warhammer om hun perfecte krijger te creëren!

Warhammer 40.000: Eternal Crusade - In het hart van de maalstroom