Michel Ancelmaker van Beyond Good & Evil, heeft een kleine teaser op het net verspreid die suggereert dat werk aan de gang is voor een nieuw franchiseproject.

Ubisoft Frankrijk heeft de dosis verhoogd door een Twitter-bericht te delen met de mededeling: "Michel Ancel heeft een Instagram-account en we raden je aan op te letten". De afbeelding in kwestie, die u hieronder kunt vinden, gaat vergezeld van de tekst "Ergens in systeem 4" e "Met dank aan Ubisoft voor het mogelijk maken van dit".

Het kunstwerk lijkt te vertegenwoordigen Pey'j, onder de protagonisten van de eerste Beyond Good & Evilals een kind. Systeem 4 is de naam van het zonnestelsel waarin het verhaal van het spel is vastgelegd.

Ubisoft aangekondigd Beyond Good & Evil 2 in 2008 en onlangs, bij E3 2016, de CEO Yves Guillemot bevestigd dat het spel nog steeds in productie is. Ancel is nog steeds bezig met het project, maar hij heeft verschillende spellen tegelijk en om deze reden is het werk een beetje 'traag. We hopen er de komende dagen meer over te weten.

Beyond Good & Evil 2