Tijdens een speciale live-uitzending summer Lesson, de titel van BANDAI NAMCO Entertainment voor PlayStation VR aankomst in Japan op 13 in oktober, Kenichiro Takaki hij maakte een kleine inval om een ​​snuifje van zijn volgende baan te tonen. Wie is Takaki? De zieke geest achter titels zoals SENRAN KAGURA e VALKYRIE AANDRIJVING, evenals de uitvinder van het beroemde motto: "Tieten zijn leven. Ass is geboortestad ".

In die paar seconden die beschikbaar waren, toonde Takaki het allereerste kunstwerk voor de nieuwe videogame uit de SENRAN KAGURA-serie, zonder echter details te onthullen: de officiële aankondiging zal worden gegeven met het nummer van Weekly Famitsu de volgende 6 oktober wordt thuis uitgebracht. Echter, uit de afbeelding en enkele eenvoudige uitspraken van Takaki kunnen we al iets raden.

De tekening toont ons de dodelijke shinobi Yagyu van Hanzo National Academy alleen een bikini dragen en een watergeweer vasthouden, heel erg zoals de historicus Super liquidator of wapens die worden gebruikt Splatoon, de third person shooter van Nintendo. Takaki onthulde in plaats daarvan dat hij graag aan een project had willen werken dat daarbij betrokken was PlayStation VR, de kijker voor de virtuele virtuele realiteit van PlayStation 4. Door twee en twee samen te voegen, is het mogelijk om aan te nemen dat deze nieuwe SENRAN KAGURA een shooter is met waterpistolen die compatibel is met het Sony-randapparaat. Maar laten we, voordat we onze conclusies trekken, wachten tot volgende week.