Ik vraag venia om de afwezigheid van de oneerbiedigheid van mijn artikelen in de afgelopen maanden, persoonlijke problemen.

Dus laten we verder gaan met de basisreden waarom je hebt gelezen om te lezen wat ik ga schrijven LA ROBBA AGGRATISE.

Wel, ja, de reus Amazone heeft onlangs overeenkomsten gesloten met de bekende site van streaming Twitch.tv, het zal inderdaad mogelijk zijn, met het abonnement op Amazon Prime van de kosten van 19,90 € per jaar inclusief de eerste gratis maand, is het mogelijk om de twee accounts te koppelen en je Twitch in twitch Prime.

Ik weet dat je gewoon wilt dat de link wordt aangemeld. Heb tenminste de goede smaak om tot het einde van het nieuws te komen!
Ik weet dat je gewoon wilt dat de link wordt aangemeld. Heb tenminste de goede smaak om tot het einde van het nieuws te komen!

En wat ga je me verdomme vertellen? Welnu, dit artikel is niet bedoeld voor advertentie- of productplaatsingsdoeleinden, maar als enige. Jij en ik zijn allebei "Povery"En we vinden het leuk dingen gratis.

het abonnement Amazon Prime het geeft ons zelfs het recht om elke maand een gratis abonnement op een kanaal te hebben, een badge in de chat van Trekken en de mogelijkheid om onze favoriete streamers te bekijken zonder te adverteren. Dulc is eindelijk de echte reden voor je bezoek, GRATIS ingame items.

Het is verzekerd dat elke maand zal de veranderen Beloningen waarvan ze kunnen opnemen huid op verschillende echte spellen volledige spellen, dus jongens, als je al een gebruiker bent Amazon Prime, zoals ik al jaren, is absoluut een kans om niet te missen.

Deze maand, een van de beloningen, is het spel Gestroomlijnd, een held meer gerelateerd aan de achterkant van de kaarten Heartstone (Tyrande Whisperwind Priestess), een skin voor de nieuwe thuis geboren Hi-Rez Paladins en een huid voor Slaat. Hier ben je LINK om je in te schrijven / te linken rekeningen.

We zullen zien wat er de komende maanden uit komt.

Welnu, wat anders toe te voegen, dank mij en deel!

Groeten van je dierbare vinger in ... Coff Coff ... optisch geloogd.