De 2016-editie van de Lucca Comics & Games zal kunnen rekenen op een triptiek van belangrijke gasten uit Japan, die de wereldlancering van zullen vieren FINAL FANTASY XV su PlayStation 4 e Xbox One, verwacht voor de volgende 29 november.

Het is Hajime Tabata, regisseur van het spel in de studio's Square Enix, vergezeld van Takeshi Nozue e Akio Ofuji. De drie zullen de pers ontmoeten, en natuurlijk de fans, de 28 en 29 in oktober. Meer details zullen de komende dagen door Koch Media worden gedeeld. En jij, wil je aanwezig zijn?

Koch Media is verheugd om dat aan te kondigen Hajime Tabata, Directeur van FINAL FANTASY XV, zal aanwezig zijn op Lucca Comics & Games 2016 om FINAL FANTASY XV te presenteren aan het publiek en de pers. Een niet te missen evenement om deze gebeurtenis in stijl te vieren en hulde te brengen aan het Final Fantasy-universum in het gezelschap van een van zijn makers.

Hajime Tabata zal aanwezig zijn in Lucca op 28 en 29 oktober. De pers en fans krijgen zo de kans om kennis te maken met een van de grootste meesters van de videogame-industrie. Meer details over de geplande activiteiten tijdens deze dagen zullen binnenkort worden aangekondigd.

Tabata-san is niet de enige verrassing voor bezoekers van de XNUMXe editie van het festival. Lucca Comics & Games en Koch Media zullen fans trouwens ook de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten Takeshi Nozue, Directeur van KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV, een speelfilm in Computer Graphics geproduceerd door Sony Pictures Entertainment en Square Enix, die een episch verhaal vertelt van gevechten tussen regeringen in conflicten en de basis legt voor het hoofdverhaal van FINAL FANTASY XV.

Daarnaast zal een andere prominente persoonlijkheid deelnemen aan het evenement binnen het Final Fantasy-team, Akio Ofuji, Global Brand Director en Producer van BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV, een anime miniserie van vijf afleveringen die het verhaal vertellen van de avonturen van Prins Noctis en zijn drie onafscheidelijke vrienden.

Last but not least, in de prachtige omgeving van Villa Bottini, die voor de gelegenheid volledig zal worden gebrandmerkt als Final Fantasy, krijgen bezoekers van Lucca Comics & Games 2016 de kans om eindelijk FINAL FANTASY XV te bemachtigen, een maand voor de release in over de hele wereld, gepland voor 29 november op Xbox One en PlayStation 4.

De niet te missen afspraak om alles, absoluut alles te weten over het FINAL FANTASY-universum, is dan ook bij Lucca Comics & Games van 28 oktober tot 1 november.