studio MDHR aangekondigd in de laatste vierentwintig uur het uitstel van Cuphead voor Xbox One, Windows 10 e Stoom, waarvan de release dit jaar werd verwacht. Iedereen die de zeer stijlvolle tweedimensionale avonturen van deze Canadese indie wil proberen, zal moeten wachten op de helft van 2017.

Deze beslissing werd genomen door het ontwikkelingsteam omdat het werd overwogen "Noodzakelijk om onze visie intact te houden"(Van de ontwikkelaars, niet de onze!).

Cuphead werd aangekondigd tijdens de E3 2014 en trok meteen mijn aandacht: het is een indie-platformer, de klassieker "Ren en schiet", met een stijl die nog nooit eerder is gezien, die zeer getrouw herinnert aan de 30-tekenfilms. Cuphead e il suo partner Mugman (in het geval dat we met een vriend speelden) zullen ze te maken krijgen met een reeks bazen totdat ze de duivel zelf bereiken, waarmee onze atypische held zich in de schulden bevindt. Laten we genieten van de trailer weergegeven in de 3 E2015 hieronder.

Cuphead - Trailer