Square Enix, na het uitzenden van een video die de verschillen tussen de release laat zien PlayStation 4 e PlayStation Vita di WERELD VAN DE LAATSTE FANTASIE, terug om de spin off van de celebrerende saga te bespreken door een demo aan te kondigen PlayStation Store volgende week.

Met het oog op de lancering heeft de Japanse uitgever besloten om een ​​proefversie van de titel uit te geven die beschikbaar zal zijn 17 oktober.

Tijdens de demo worden we in de schoenen geplaatst van de twee hoofdrolspelers die de game zullen karakteriseren: Reynn e Lann. We hebben toegang tot beide versies lillichina, dat allebei jigante, en tijdens onze verkenning zullen we in staat zijn om verschillende soorten luchtspiegelingen onder ogen te zien en andere personages uit de historische reeks van FINAL FANTASY, Inclusief wolk, Bui e bliksem. Door de demo te voltooien, kunnen we ook het pantser ontgrendelen Magitek P onder ogen zien en vangen in de 'arena in de definitieve versie van het spel.

Alsof dat nog niet genoeg was, Square Enix voor de gelegenheid onthulde de volledige openingsfilm die de titel zal bevatten zodra deze in de schappen van Italiaanse winkels aankomt. Tijdens de video kun je de twee sterren zien terwijl ze voor het eerst in de magische wereld van binnenkomen Grymoire, waar ze worden geconfronteerd met slechte megamiraggi en waar ze zullen vechten met legendarische protagonisten van verschillende games die behoren tot het merk FINAL FANTASY.

We herinneren je dat WERELD VAN DE LAATSTE FANTASIE zal beschikbaar zijn op PlayStation 4 e PlayStation Vita vanaf 28 oktober.

Vervolgens kun je de openingsfilm vinden geplaatst door Square Enix. Goed zicht!

WORLD OF FINAL FANTASY - Openingsfilm