Aan het begin van het seizoensgebonden evenement gewijd Overwatch gewijd, natuurlijk, aan Halloween. Vanaf de 11 oktober tot en met de 1 november kunnen we dankzij het Halloween-evenement profiteren van enkele wijzigingen en een nieuwe modus.

Onder de veranderingen zullen de kisten worden vervangen door speciale Jack Lantern-hoofden die meer dan 100 nieuwe items bevatten voor je aanpassingen, waaronder emotes, highlights, sprays maar vooral modellen. Elke nieuwe kist bevat ten minste één item met betrekking tot het Halloween-evenement, maar omdat de items willekeurig zijn, kunnen sommige nog steeds worden ontgrendeld met gamecredits. Ergo, als je de gewenste aanpassing niet kunt vinden, kun je nog steeds proberen om deze voor het einde van het evenement te kopen. Onthoud dat de objecten, als je ze eenmaal hebt, voor altijd van jou zullen zijn. Dus schiet op en mis geen onherhaalbare aanpassingen!

In de nieuwe modus citeer ik de Blizzard-woorden:

"Tijdens" Overwatch: Creepy Halloween "kun je ook deelnemen aan ons eerste PvA coöp-gevecht: Junkenstein's Revenge. Samen met drie andere vrienden moet je het opnemen tegen angstaanjagende tegenstanders, waaronder Doctor Junkenstein zelf, zijn Monster, de Reaper, een mysterieuze heks en een horde steigerende zombies. […] Je kunt kiezen tussen de Alchemist (Ana), de Boogschutter (Hanzo), de Gunslinger (McCree) en de Soldaat (Soldier-76) om de kasteelpoort van Adlersbrunn te verdedigen tegen de aanvallen van dokter Junkenstein. De helden zullen als een team moeten werken en de juiste strategie moeten ontwikkelen om niet alleen de aanvallen van de kwaadaardige helpers van de Doctor te weerstaan, maar ook om de constante golven van zomnic-aanvallen tegen te gaan. "

Deze trailer:

 

 

Ten slotte sluiten we af met goed nieuws bij Blizzard, wat betreft het bereiken van de mijlpaal van 20 miljoen gebruikers die actief zijn op Overwatch! Om dezelfde Blizzard aan te kondigen, die na de 10 miljoen gebruikers tijdens de open bèta en de 7 in de eerste week van de lancering werd aangeraakt, kan nu ook deze laatste record worden gevierd.