LEVEL-5 bevestigde dat de derde versie van de derde aflevering in de serie van Yo-Kai Horloge is realiteit en dat zal een titel krijgen Yo-Kai Bekijk 3: Sukiyaki. Deze versie zal dan het reeds beschikbare (althans in JapanYo-kai Kijk 3: Sushi e Yo-Kai horloge 3: Tempura, waarbij ook de specifieke titel wordt gebruikt die is gekoppeld aan het meest iconische Japanse eten. LEVEL-5 hij blijft verleid worden om zich te concentreren op zijn merk, dat in de loop der jaren steeds meer gewaardeerd is geworden, zodat hij ook de wens van westerse spelers om het te testen sterk aanmoedigt. We herinneren je eraan dat het eerste hoofdstuk van de sage momenteel beschikbaar is in Italië en dat onverwacht de release van het volgende hoofdstuk is ingesteld voor het tweede kwartaal van de 2017.

Yo-Kai horloge 3: Sukiyaki het ziet er precies hetzelfde uit als de andere twee versies, maar anders dan deze, zal het een aantal extra elementen bevatten. Natuurlijk is er een nieuwe manier van bellen Yo-Kai Watch Blasters-overdrachten, waarmee vier spelers zich in multiplayer kunnen verzamelen om verschillende kerkers te verkennen die rijk zijn aan verschillende schatten en bedreigingen. Deze modus is ook beschikbaar voor iedereen die er alleen van wil genieten.

Alsof dat nog niet genoeg is, zal er in Sukiyaki ook een deel zijn van het exclusieve verhaal met betrekking tot de film Yo-Kai Horloge, binnenkomen Japan deze december. Daarnaast wordt verwacht dat ook nieuwe Yo-Kai aan hun team wordt toegevoegd: sommige hiervan zullen exclusief zijn, terwijl andere zullen worden toegevoegd aan de vorige versies van de titel.

We herinneren je dat Yo-Kai horloge 3: Sukiyaki zal beschikbaar zijn in Japan exclusief op Nintendo 3DS vanaf 15 december.

We laten je over aan de presentatietrailer van het spel en profiteren ervan om je een goed beeld te wensen.

Yo-Kai Bekijk 3: Sukiyaki - Presentation Trailer