Op de pagina Facebook van de Amerikaanse huis-software is net een nieuw beeld opgedoken, dat geen ruimte laat voor verder misverstand: Rockstar Games werkt aan een nieuw project gerelateerd aan de serie van rode dood.

Er waren geen officiële aankondigingen, maar de communicatie kon elk moment aankomen, evenals het geschreeuw en geschreeuw van de grootste fans na de reeks uit de tijd van Rode Dead Revolver del 2004.
Tot op heden zijn er zes jaar verstreken sinds de publicatie van Red Dead Redemption su PlayStation 3 e Xbox 360: welke bewegingen zullen nemen Rockstar Games bij de productie van deze langverwachte titel?
Het is slechts een kwestie van uren voordat de langverwachte openbaring de meest overtuigde liefhebbers van de serie verbaast.

Ondertussen kunnen we niet anders dan wachten op verdere updates. Om het wachten nog aangenamer te maken, voegen we de prachtige afbeelding toe die door het Amerikaanse softwarehuis is gepubliceerd op zijn officiële Facebook-profiel.

rood-dead-3