Zoals aangekondigd door Nintendo e The Pokémon Company niet zo lang geleden, is nu beschikbaar op Nintendo 3DS eShop de speciale demoversie van Sun Pokémon en Moon Pokémon (één demo voor beide versies).

Je kunt het gratis downloaden (en dankzij Diglett) op de jouwe Nintendo 3DS Europees en start op de beste manier in de regio Alola. Zon, onze hoofdpersoon, zal in geschenk ontvangen "Iemand" een speciale greninja, de starter-Pokémon van deze demo die we kunnen importeren in de volledige versie van het spel, de volgende naar het oude continent 23 november. Heb je al besloten welke versie je moet kiezen?

Speel Pokémon Sun en Moon Pokémon: speciale demoversie

Begin oktober 18 zal het beschikbaar zijn in de Nintendo eShop Pokémon Sun en Moon Pokémon: speciale demoversie. Dit is je kans om een ​​Pokémon te ontmoeten die je niet zult vinden in de Pokémon Sun en Pokémon Luna-games op november 23: Greninja Forma Ash, de hoofdpersoon van de Pokémon XYZ-animatieserie!

De Greninja die je zult vinden in de demoversie van het spel kan vorm Ash aannemen tijdens de strijd van een fenomeen dat bekend staat als "Sintonia Effect". Je kunt deze speciale Greninja overzetten van Pokémon Sun en Moon Pokémon: speciale demoversie naar Pokémon Sun of Moon Pokémon (of beide).

Sun Pokémon en Moon Pokémon