Eerder deze maand Ubisoft en Game Designer di Beyond Good & Evil 2, Michel Ancel, hebben bevestigd dat na een lange onrustige ontwikkeling van het spel, waar de productie-ritmes enigszins zwollen, de titel eindelijk in de pre-productie is beland. Ancel heeft wat nieuwe informatie vrijgegeven over de achtergrond van de ontwikkeling van de titel en de elementen die deze gloednieuwe game zullen karakteriseren.

In een bericht op zijn Instagram-profiel deelde Ancel wat conceptkunst uit de titel van 'dietro le quinte"Dateert uit 2008, waarin het mogelijk was om de eerste ontwerpen van sommige personages (waaronder de protagonisten) te observeren Jade e Pey'j). De game, in die periode van ontwikkeling, 'was speelbaar met veel prototypes'.

Ancel wilde echter benadrukken dat de titel op dat moment aan verschillende technische problemen leed, vanwege die incidentele en inconsequente ontwikkeling. Geconfronteerd met de beslissing om te snijden met 'het spel van onze dromen"Of om het project enige tijd te parkeren om aan een andere titel te werken, Ancel en zijn teambeslisser"keer terug naar 2D", Vanaf dat moment aan het werk Rayman Origins e Rayman Legends.

Ancel heeft ook enkele functies gedeeld die de titels omringen, zoals 'planetaire verkenning, ruimtevaart en steden". Volgens de Game Designer zouden deze elementen echter al aanwezig moeten zijn sinds de release van het origineel Beyond Good & Evil maar later kozen ze om ze in een volgend hoofdstuk te introduceren.

Ancel concludeerde door te zeggen: "We hebben nog steeds veel werk, maar nu is de technologie klaar en het team is geweldig!"

Beyond Good & Evil 2 is momenteel in ontwikkeling en we wachten op mogelijke informatie over de releaseperiode.