Het is ongeveer een jaar geleden sinds de demo van Slavernij en bonen, de game met de digitale versies van Bud Spencer e Terence Hill en die de heldendaden binnen de beroemdste films overneemt waarin de twee zeer beroemde Italiaanse acteurs als hoofdpersonages worden gezien.

De titel is in feite een vechtgame met graphics in jaren 90-stijl en uit die tijd neemt het, naast de esthetische kant, ook het klassieke horizontale scrollen over, waarop een groot deel van de titels die in die periode werden geproduceerd volledig hun gameplay baseerden. Een jaar nadat het voor het eerst werd getoond, ontwikkelden ontwikkelaars dde Schiaffi en bonen eindelijk het crowdfundingplatform bereiken Kickstarter, in een poging geld te ontvangen om hun enkelvoudige nummer een afgewerkt en afgewerkt product te maken.

Gezien het internationale perspectief van de game, hebben de makers echter besloten om de titel te wijzigen om het zelfs voor de fans begrijpelijker te maken dat het historische duo buiten het grondgebied van ons land heeft weten te veroveren: Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans. Na het tonen van de demo vorig jaar beweren ontwikkelaars dat ze contact met hebben kunnen opnemen Mario Girotti en met de erfgenamen van Carlo Pedersoli, dat lijkt toestemming te hebben gegeven om door te gaan met het project. Nu kopen de ontwikkelaars de licenties voor de personages en de instellingen, waarvan de kosten de opening van deze Kickstarter-campagne noodzakelijk maakten.

Het doel om te bereiken is gelijk aan 130 duizend euro te verzamelen in december 11. De titel zal later op platforms worden vrijgegeven Windows, Linux e papaver. Als u geïnteresseerd bent in het doneren van zijn, weet dan dat bijdragen beginnen bij € 5, en als je wilde een digitale kopie van het spel te kopen, moet u uw 15 euro te maken. We zullen u rechtstreeks doorverwijzen naar de campagnelink Kickstarter.