De aankondiging is van degenen die met een tang moeten worden genomen, maar we denken dat het de moeite waard is om u te vertellen wat er zojuist is gelekt op de PSN-ID.

Laten we meteen naar de kern van de zaak gaan: in de 4.14 update changelog voor Unreal Engine 4 De SDK (Software Development Kit) van wordt onder meer genoemd PlayStation 4 versie 4.08.061, die in feite zal worden gebruikt om de laatste update van de grafische engine te ondersteunen.
Hier "de primeur": een NeoGAF-gebruiker (door hemzelf gedefinieerd forum van "hardcore gamers) wil je graag laten weten dat, als je de changelog blijft lezen, je kunt zien dat Sony-veranderingen gepland zijn met betrekking tot de" aanbevelingen aan ontwikkelaars " zodat spelers kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van hun account-ID in plaats van online-ID.

Sony zou daarom het pad kunnen proberen dat Steam al heeft afgelegd, een onveranderlijke online-ID behouden voor identificatie voor alle gebruikers, en een bewerkbare account-ID kunnen aanmaken om met andere spelers te communiceren.

Als dat zo is, zou een van de meest gevraagde wijzigingen door online spelers op PlayStation kunnen komen: spelers vragen al een tijdje om de mogelijkheid om hun PSN-ID te kunnen wijzigen, maar het Japanse bedrijf had zich nog niet uitgesproken. Is het keerpunt aangebroken?