Ter gelegenheid van zowel de kerstperiode als de dertigste verjaardag van de activiteit, heeft Ubisoft in de pijplijn een initiatief te vieren dat niet slecht is. Vanaf de 24 in november begint de campagne namelijk 30 Days of Giveaways: gedurende deze dertig dagen (de campagne eindigt met 23 UbisoftDecember) kunnen spelers games en digitale content krijgen, plus een reeks kortingen op een selectie van items in de winkel Ubisoft.

Er zijn zoveel manieren en variëteiten: er zullen console- en mobiele games zijn, kortingen, extra van alle soorten of zelfs unieke items. Een aantal aanbiedingen zal worden vastgesteld, en zal veranderen elke dag of zullen in de tijd beperkt te zijn, anderen zolang de voorraad, anderen slechts voor een beperkt aantal landen: de absolute advies is dan ook om regelmatig een bezoek aan de website (waar, natuurlijk, zult u worden aangemeld bij je account : het is voldoende om er een te hebben om toegang te krijgen tot de biedingen). Hier de aankondiging in zijn geheel.

Dergelijke bevindingen zijn niet nieuw in het huis van Ubisoft, dat altijd op zoek was naar "leuke en ongewone" manieren om hun eigen initiatieven in stand te houden. In ieder geval verandert het oordeel over de grote kolos niet ...hopelijk is het een goed moment om iets terug te krijgen na al het geld dat je geeft!