Omdat de titel op het punt staat nieuws te lekken op het net prijs van de trilogie remastered gewijd aan Crash Bandicoot waarvan we ons herinneren dat we exclusief waren PS4 terugbrengen van de titels: Neerstorten buideldas, Crash Bandicoot 2: Schors Stakingen Terug, En Neerstorten buideldas Warped.

Ik ben er trots op een Sonar te zijn en van het allerbeste te kunnen genieten!
Ik ben er trots op een Sonar te zijn en van het allerbeste te kunnen genieten!

Sterker nog, een paar minuten geleden kwam ik het tegen PlayStation Shop Amerikaans de preorder, het getuigt van zijn prijs op de figuur van 39,99 $, die hoogstwaarschijnlijk helaas zal worden 39,99 € op ons grondgebied.

Hoewel ik niet kan wachten om het weer op te zetten Neerstorten, de prijs vind ik een beetje eccessivo, Ik denk dat een 29,99 $ het zou meer geweest zijn dan dat eerlijk. Ik wil u er ook aan herinneren dat we het hier over hebben digitale preorder.

Elke wedstrijd van de trilogie zal grafische afbeeldingen presenteren hoge resolutie, nieuw lichteffectenen volgens wat we ook op trailers hebben gezien modellen vernieuwen met nieuwe texturen enz.

Als je de moeite neemt proxare e loggare il PS Shop Verenigde Staten laat me weten dat de releasedatum is a generieke 31 / 12 / 2017, de datum die standaard wordt toegewezen wanneer de release nog steeds is TBA (Wordt aangekondigd).

Geloof het niet, hè? Soms doe ik zelfs nieuws "serie'.

Ga door naar volgen voor meer informatie in de toekomst.