Marvelous! ha aangekondigd de resultaten van de populaire enquête die is gelanceerd in de richting van alle Japanse fans van SENRAN KAGURA, zijn originele reeks tips die al in Italië een goed deel van de fans heeft weten te vangen.

Deze enquête, getiteld 'Big Boobs Hyper-Election"Dan wordt besloten met een Top 10 van de meest geliefde serie meisjes. Naast de naam, vóór het aantal stemmen van de eerste drie, vind je de bh-maat van elk van onze heldinnen (Japanse maat, duidelijk). De winnaars zullen genieten van exclusieve illustraties die als posters zullen worden verspreid tijdens het volgende evenement in Japan.

We herinneren je eraan dat SENRAN KAGURA zal genieten van een nieuwe aflevering voor de volgende 16 maart, in Japan, exclusief voor PlayStation 4: dit is het SENRAN KAGURA: PEACH BEACH SPLASH, een third-person shooter die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van waterbikini's en voornamelijk witte blanken. Laten we uitvinden wie de absolute winnaar is en vertel ons of u het eens bent met het Japanse publiek!

SENRAN KAGURA - Big Boobs Hyper-Election

  1. Yumi (F-cup) - 1.553 stemmen
  2. Hikage (E-cup) - 1.302-beoordelingen
  3. Yomi (H-cup) - 1.058 stemmen
  4. Ikaruga (G-cup)
  5. Yozakura (H-cup)
  6. Asuka (F-cup)
  7. Mirai (A-cup)
  8. Shiki (I-cup)
  9. Ryobi (AAA-cup / I-cup)
  10. Kafuru (C-cup)