Zoals je inmiddels wel weet, is de beroemde actrice Carrie Fisher gisteren op zestigjarige leeftijd overleden. De aankondiging werd ontvangen met alle emoties van de zaak, vooral onder de fans: verwondering, emotie, verdriet. Emoties die, onder de duizenden huidige en toekomstige eerbetonen, naar voren zijn gekomen in de enkelvoudige van de videogamewereld.

Carrie FisherTe beginnen met Harvey Smith, mede-oprichter van Arkane Studios, die zich met een tweet herinnert welk werk ze samen hebben gedaan Onteerd: Carrie Fisher is in feite de alternatieve stem van Propaganda, indien, in het spel, de belangrijkste mannelijke stem te doden. Het is een beetje paasei die u hieronder kunt bekijken.

Maar hoe suggestiever, naar mijn mening "huiveren", Is de eerbetoon aan de Star Wars-gemeenschap: The Old Republic. In slechts een paar uur tijd hebben honderden spelers zich spontaan bij het Organa-kasteel aangemeld om de laatste aanhankelijke, verschuldigde, virtuele (maar niet te veel) eerbetoon aan de overleden prinses Leila te maken.

Carrie Fisher

 

We kunnen het niet helpen, maar sluiten ons aan bij de enorme golf van condoleances. Hallo, prinses!