De Gamestop USA-site is er één Verzamelaars editie genaamd "Apollyon" van de nieuwe titel, Ubisoft, For Honor. Exclusieve Gamestop, we weten op dit moment niet of de editie aanwezig zal zijn en welke ook in ons land zal zijn of zal worden gewijzigd.

Waarom probeert 'Ubisoft het nog een keer'? Wat we denken over de Collector's Edition van Ubisoft hebben we hem al maanden geleden verteld deze artikel. En hier opnieuw, op tijd, is er nog een bevestiging dat wat we zeiden juist was. Ik begrijp echt niet hoe je je kont en je cliënten zo in de maling neemt: of je bent zo berucht dat je de blote paar restjes wilt dichtknijpen, of je bent alleen maar stom stom. DOLLAR DUCHES. Twee honderd en twintig. 220. En, zoals gewoonlijk, de noodlottige vraag: WAT? Totale leegheid. DE AARD VAN OORZAAK. Collector's items die ik heb gekocht, gekocht en gekocht, ik kan zoiets niet geloven:

  • Pakket in premium-versie
  • ALLE inhoud van de Deluxe Edition - objecten voor personalisatie, een speciaal uitvoeringseffect voor alle helden en nog veel meer.
  • Een exclusieve lithografie van Apollyon.
  • Een Apollyon-beeld van 14 "veel verzorgers die een reproductie van Apollyon aanbieden.
  • Bevat alle Gold Edition-inhoud - Basic Game + Deluxe Pack + Season Pass

 

voor Honor

 

Alle dingen die nu in een Collector's Edition zijn opgenomen zonder en zonder de gebruikelijke prijs van ongeveer 100 Euro. Niet alleen zijn er zulke basiselementen als de Heilige Soundtrack, die elke speler die je respecteert wilt hebben! Trouwens, zoals gewoonlijk, bevat het zeker de gebruikelijke Ubisoft-scam die we in het bovenstaande artikel noemden: geen van hun collecties zijn verzamelobjecten tot het einde, met inhoud die systematisch apart wordt verkocht (STANDAARD INBEGREPEN) tegen prijzen min of meer vergelijkbaar. Absoluut ongerechtvaardigde prijs.

Ook voor vandaag is alles, dankzij Ubi om het nooit te ontkennen.