Het verhaal is de laatste dagen hot geworden en het was niet mogelijk om een ​​definitief oordeel te vellen over het leven van Scalebound. Meestal gerucht, min of meer bevestigde stemmen, verschillende dubbelzinnigheden ... Laten we doorgaan met bestellen.

4 de jaren van ontwikkeling die hebben geleid tot de presentatie van de game op Gamescom 2016: het gerucht gaat dat bij deze gelegenheid de relatie tussen Microsoft (uitgever en houder exclusief van de titel) en Platinum Games (ontwikkelingsstudio) begint te verslechteren nadat ze "koud" door de pers zijn ontvangen. De ontwikkeling werd aanvankelijk onderbroken en veel teamleden moesten een maand vrij nemen om de opgebouwde stress te verminderen.

Later, Phil Spencer (Xbox-leider) reageerde op een Twitter-fan, hij zei dat er geen nieuws voor de 2017 zou zijn. Blijkbaar had hij gelijk, maar hij specificeerde niet wat voor nieuwigheid.

scalebound-2

Dus we komen tot warmere feiten: de Scalebound-pagina is verwijderd van de officiële Xbox-website, evenals video's op YouTube. Dus alle "onderzoeken" van de zaak beginnen, gisteren eindigend met een korte nota op de Windows Central-site: "Na zorgvuldige afweging kwam Microsoft Studios tot de beslissing om de productie van Scalebound te beëindigen. We werken eraan om dit jaar een fantastische reeks spellen aan onze fans aan te bieden, waaronder Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of ​​Thieves en andere geweldige ervaringen".

Da RPG-fans zijn teleurgesteld, de game had een behoorlijke hype veroorzaakt en ik had het graag geprobeerd. Wat zeg je ervan?