Accattino is terug. Voor de meest luie is er de video- explanatory!

Zoals je de titel vandaag zeker al hebt opgemerkt, wil ik je een methode voorstellen om te spelen GRATIS a World of Warcraft. Als u deze methode al kent, vermijd dan opmerkingen als "u heeft heet water ontdekt" ANDERS BEGINT DE HORIZONTALISATIE VOOR ONMIDDELLIJKE EH AL SPARAGNINI PAS OP.

Er zijn in de eerste plaats twee dingen aan te merken je moet het spel natuurlijk al bezitten, nieuwste uitbreiding inbegrepen, en hebben deactieve account, dan kun je met 12,90 € spelen investeren GRATIS altijd.

De tweede verduidelijking waarvoor ik me verplicht voel, is dat ik, aangezien ik de herinnering heb aan een goudvis, duidelijk vergat te zeggen dat deze methode gericht is op het kopen van World of Warcraft Token door de virtuele spelvaluta, het beroemde goud. Voor degenen die World of Warcraft Token niet kennen, is het betaalbaar in een veiling met prijzen variërend van 70k tot 120k volgens de wet inzake vraag en aanbod.

Maar laten we doorgaan met de bestelling, om te beginnen je hebt nodig van:

  • 1 level 100 personage met mijnbouw (vaardigheidsniveau 1 is ook prima)
  • de nieuwste uitbreiding: Legion
  • het actieve account
  • ongeveer 5-10 uur per maand te verspillen om dit artifice te implementeren
  • de addon Hop Server stilletjes te downloaden van HIER of via de Curse Client
  • (optioneel) de add-on Auctionator (downloadbaar vanaf HIER) om uw beitels comfortabeler te plaatsen. Het klinkt als een spit die ik ken.
Stormwind is fantastisch en de eerste hoorn die zijn mond opent, zal tot ragequit worden gered
Stormwind is fantastisch en de eerste hoorn die zijn mond opent, zal tot ragequit worden gered

De methode, volledig legaal, gebruik maken van het gebruik van echte hop ontworpen door Blizzard om van server te wisselen volgens de partijen waarin u zich bevindt. Uiteraard heeft Blizzard dit gebruik niet overwogen, maar in ieder geval.

Het startpunt zal zijn Dalaran, de stad van waaruit je zal gaan Crimson Thicket via de griffin-taxi in ongeveer 2 minuten vliegen. Eenmaal aangekomen, ga je gewoon in een rechte lijn naar de ingang van deze grot / Pandora's doos (deze staat in de video- de weg).

Zodra de mijntour is beëindigd, gebruikt u de sleutel Random van de Hop Server-add-on om van server naar server te schakelen en de mijnen opnieuw te laden, kunt u teruggaan naar Stormwind de Heartstone om alles in de veiling te stoppen. Heb geen haast om te verkopen, je legt je werk alleen neer, je hebt immers een maand.

En zelfs Dalaran heeft de zijne omdat ...
En Dalaran heeft ook zijn waarom ...

Pro-type: gebruik de sleutel Zwarte lijst wissen (de ronde pijl van de vernieuwing om elkaar te zien) om terug te keren naar de servers waar u eerder in bent geweest, moet dit ongeveer elke 20-25 "hoppings" of elke 10-15 minuten worden gedaan, afhankelijk van de mate van alt-tabbata die u gebruikt.

Hier is klaar, tutorials zijn voltooid, met een gemiddelde van ongeveer 5-10 uur heb je de jouwe appeltje voor de dorst Goud om je meest legitieme en zo veelgevraagde te kopen World of Warcraft Token.

Dat gezegd hebbende, je spreidt het werkwoord en je gaat naar Azeroth.