Verrassend meer dan ze zouden hebben gedaan met een advertentie die de beroemde superhelden binnen zou hebben gezien KONINKRIJK HARTEN III, Square Enix e MARVEL Entertainment kondigen een sterke samenwerking aan die hen naar een reeks titels brengt op basis van de personages die door het grote scherm tot succes zijn gebracht. De eerste van deze producten wordt een titel op basis van de franchise Avengers, ontwikkeld door het team van Crystal Dynamics ed Eidos-Montréal, recente ontwikkelaars Tomb Raider e Deus Ex.

Helaas is er, naast de teaser-trailer en het persbericht dat we hieronder opnemen, op dit moment erg weinig te zien, maar we hopen snel meer te horen. We weten nog niet op welke platforms dit eerste project het licht zal kunnen zien, noch wanneer.

The Avengers Project - Aankondigingstrailer

MARVEL ENTERTAINMENT EN SQUARE ENIX KONDIGEN EEN MEERJARIG EN MEERPRODUCT PARTNERSCHAP AAN

De originele videogames van de beroemde kaskraker in ontwikkeling bij de bekroonde studio's van
Square Enix Studios, Crystal Dynamics en Eidos-Montréal

Milaan, 26 januari 2017 - Marvel Entertainment en SQUARE ENIX® hebben aangekondigd dat ze een meerjarige licentieovereenkomst hebben getekend om originele videogames te ontwikkelen en uit te brengen op basis van Marvel's geliefde superhelden, waarmee ze hun samenwerking met The Avengers beginnen. Dit nieuwe partnerschap dat de creatieve geesten van Marvel en Square Enix samenbrengt, vormt een van de krachtigste allianties in de wereld van interactief entertainment. De eerste titel wordt gemaakt bij Crystal Dynamics®, ontwikkelaar van de bekroonde TOMB RAIDER®-serie, in samenwerking met Eidos-Montréal, de thuisbasis van de bekroonde, veelgeprezen DEUS EX-serie.

Het Avengers-project is gemaakt voor spelers over de hele wereld en bevat alle personages, alle instellingen en alle iconische momenten die de oude franchisenemers enthousiast maakten. Met een volledig origineel verhaal brengt het spelers in een uniek universum dat je onderdompelt in een avontuur dat hen de komende jaren bezig zal houden. Meer details over het Avengers-project en andere titels worden aangekondigd in 2018.

Je kunt de officiële teaser-trailer van The Avengers bekijken qui.

weer in elkaar