Je weet niet wat te luisteren Spotify terwijl u met de auto reist of bezig bent met huishoudelijk werk? Waarom zou u geen tijd besteden aan videogames als u geen pad in uw handen kunt houden? Zoals gerapporteerd door Feit, voor een paar dagen SEGA heeft op het bekende muziekplatform tientallen originele soundtracks van grote klassiekers uit de Gouden Eeuw uitgebracht Jet Set Radio, Fantasy Zone, sonisch, Golden Axe, NiGHTS, Virtua Fighter, Uitloop e Luchtruimen van Arcadia, maar ook van recente games zoals Rhythm Thief voor Nintendo 3DS en de overledene (althans hier in het Westen) keten Chronicle voor mobiele telefoons.

Om door de al aanwezige albums te bladeren, hoeft u alleen maar naar de artiest te zoeken SEGA su Spotify en klik op de knop Afspelen. Laat ons weten welke andere soundtracks van het blauwe holle huis je graag zou willen horen!