Lange levensduur om 'Accattino! Welkom bij mijn dierbaren tyrannosaurus, meer voor korte armen dan voor wreedheid. Net als veel van de gratis of sterk gereduceerde spellen stel ik ook voor dat dit inwisselbaar is Stoom.

In de buurt van FEELS
In de buurt van FEELS

Vandaag stel ik het voortreffelijke voor X-COM: UFO-verdediging GRATIS op de Humble Store, je kunt het vinden door het te volgen deze linkMaar schiet op, het geschenk blijft een paar uurtjes staan!

Het meesterwerk van Microprose met 1993, het begon al de beroemde saga nu in het "tweede" hoofdstuk, ik verwijs duidelijk naar de majestueuze XCOM 2 ontwikkeld door Firaxis en door 2K Games. Echt een parel immanent voor elke liefhebber. Doe het zolang je op tijd bent, je zult er geen spijt van krijgen!

Ondertekend, L'Accattino.

PS: Ik verwijs naar de vorige trance die je bezighield XCOM 2 voor een prijs zeer voordelig! Klik op HIER!