Masaya NakamuraBANDAI NAMCO Entertainment aangekondigd dat Masaya Nakamuraoprichter van Namco in de 1955, stierf afgelopen jaar op 91-jaar afgelopen zondag 22 januari. Zoals vereist door Nakamura zelfde, wake en begrafenis waren gereserveerd alleen voor de naaste familie en het nieuws van zijn dood is niet bekendgemaakt tot vandaag. Het bedrijf kondigde aan dat in de komende dagen een herdenkingsplechtigheid aan de oprichter begroeten zal houden.

Nakamura werd geboren op december 24 1925, hij studeerde af aan de Yokohama National University in '48 en baarde Nakamura Manufacturing in de 55, hernoemd Namco in de 1977, samenvoegen met Bandai in de 2005 en noteer vandaag als BANDAI NAMCO Entertainment.

Naast het bedrijf dat hij oprichtte, was Nakamura een erelid van de Kamer van Koophandel en Industrie van Tokio en senior counselor van de Japan Amusement Machine en Marketing Association. Onze meest sympathieke medeleven met de familie en goede vrienden van Nakamura-san.