De dansen openen voor deze tweede maand van 2017, dus Sony Interactive Entertainment kondigt de titels aan die gratis zullen zijn voor alle abonnees van de dienst PlayStation Plus. Natuurlijk valt een van hen op LittleBigPlanet 3, de derde genummerde aflevering van de Media Molecule exclusief voor PlayStation 4.

Maar dat zullen ze niet alleen zijn Sackboy om sonar deze maand op te vrolijken: om ze te begeleiden vinden we Not a Hero (PS4) Starwhal (PS3, cross kopen met PS4), Anna: Extended Edition (PS3) Ninja Senki DX (PS Vita, Cross Buy met PS4) e TorqueL (PS Vita, koop cross met PS4). Alle details over elke titel zijn hieronder te vinden, zoals gerapporteerd door PlayStation Blog.

Alle titels zijn vanaf februari 7 beschikbaar, dus je hebt tijd om het geld terug te krijgen dat nodig is om je abonnement te verlengen.

LittleBigPlanet 3

De mysterieuze planeet Bunkum heeft de ogen van een expert-onderzoeker nodig: waarom stuur je niemand met plastic knoppen in plaats van de ogen? Het schattige, handgemaakte personage Sackboy staat op het punt een nieuw avontuur te beginnen en heeft een paar vrienden meegebracht om bij een bedrijf te blijven.

Vertrouwend op de ultra-creatieve stijl van de vorige hoofdstukken van de serie buiten de campagne met het hoofdverhaal, staat het u vrij om uw niveaus te maken en te bewerken met behulp van alle objecten die u onderweg tegenkomt en vervolgens uw creaties online te delen.

Houd je ogen open: als je geen inspiratie hebt, plaatsen we een artikel over de beste niveaus die al beschikbaar zijn voor gebruikers!

Niet een held

OK. We weten dat politiek in deze tijd een van de meest besproken onderwerpen is, maar ons probeert te begrijpen: er is een gigantisch paars konijn dat in de loop van de tijd probeert te reizen als burgemeester van de stad. Hij heeft alleen wat hulp nodig in de verkiezingscampagne. Wat zeg je ervan?

In schril contrast met de gastvrije en aangename omgeving van de LBP Imagery, in Niet een held Je bent geroepen om het konijn - die goede manieren is vergeten - BunnyLord te helpen in een campagne die gekenmerkt wordt door ongekend geweld, onverantwoord gebruik van explosieven en volledige nonchalance van reguliere procedures.

Een snelle zijwaartse scroll shooter met een speelbaar roze personage dat verre van gerenommeerd is, biedt Not A Hero ongekende gamebeleving. Het verdient echt al je steun zodra het beschikbaar is in de service, de Februari 7.

Naast deze twee videogame-edelstenen, kunnen PS4-spelers dankzij de magie van Cross-Buy nog een aantal goodies in handen krijgen: Starwhal, komende naar PS3 en ook op PS4 Ninja Senki DX e TorqueL rechtstreeks uit de selectie voor PS Vita.

Hier is de volledige line-up beschikbaar vanaf februari 7:

  • LittleBigPlanet 3 (PS4)
  • Geen held (PS4)
  • Starwhal (PS3, Cross Buy met PS4)
  • Anna: Extended Edition (PS3)
  • Ninja Niemand DX (PS Vita, Cross Buy met PS4)
  • TorqueL (PS Vita, Cross Buy met PS4)