GameStop hij probeerde zich te verdedigen tegen de kwestie van Cirkel van het leven, maar kreeg alleen het tegenovergestelde effect.

Ah maar hoeveel ik er dol op ben populisme, in de afgelopen dagen, ondanks studies en onderzoeken die zijn gedaan voordat het vorige artikel werd gepubliceerd (dat u kunt vinden op deze links ARTIKEL + VIDEO), hebben veel fans van de pagina beleden paladijnen van rechtvaardigheid verdedigen door zwaard deal GameStop laster van desinformatie enz

Smack lieve flammonen: *
Smack lieve flammonen: *

Weet dat we ook willen dat je dit doet. Met je favoriete desinfecterende genegenheid optisch geloogd voor POV.

Na de ontkenning van de Gamestop COO"Jij en ik weten dat de missie van GameStop is klanten te helpen het beste advies en de beste prijs te krijgen voor elk product dat ze verkopen." de site die dit allemaal heeft gestart, hier vind je de BRON, antwoordde hij op rijmpjes door te maken openbare honderden getuigenissen.

Je kunt natuurlijk niet al het gras bundelen, dus er zijn ook werknemers die beweren dat niet Na dit soort problemen te hebben gehad, bevestigde de overgrote meerderheid die uit de eerste interviews was gelekt, wat een echte en zelfs meer deprimerende doorbraak was in de werkende realiteit van deze keten.

Ik wil alleen maar toevoegen dat het hoofdartikel geboren is om vooral te reflecteren op de spot die de klant leed, en vervolgens een vakbondsstrijd voor werknemers te worden.

Ik laat u achter met een verzameling van opmerkingen van de opmerkingen op de pagina en de ontvangen privéberichten voor vragen van privacy Ik zal geen namen of achternamen invoeren die de geïnteresseerde bestuurders zullen doen als ze het horen. Onderaan het artikel vindt u de getuigenissen in de oorspronkelijke taal die door de bekende portal worden gepubliceerd Kotaku. NDR: Getuigenissen zijn helemaal niet aangeraakt, dit is een pure kopie.

"Door ervaring kan ik je vertellen dat het allemaal waar is ... Ik heb ongeveer anderhalve maand als werk voor ze gewerkt en het was helaas een vreselijke ervaring, naast het feit dat (live vouchers en accessoirescontracten) me verlieten land voordat het in eerste instantie werd gesproken (ze zouden ongeveer drie maanden oud moeten zijn)
Elke dag moeten de "gegevens" van elke verkoper worden gemarkeerd, en de ketting verdient praktisch niets van de verkoop van nieuwe spellen, dus als je niet genoeg gebruikt / l3 / gp verkoopt, ben je zwaar op cazziano. Ook omdat dan de winkelgegevens worden doorgegeven aan het hoofdkantoor en de hele winkel wordt gecancaliseerd in het evenement. En ik bevestig ook de getuigenis van de werkende WhatsApp-groepen! Ze laten je niet alleen achter met rust, je bent verplicht om te antwoorden in de chat van je werk, zelfs om acht uur 's avonds, als je wilt. Dus hij raga, ik heb er geen moeite mee om het te geloven, het is tenslotte een multinational. " 

Van de Facebook-pagina commentaar van Talk of Video Games

"Ik heb het gesprek dat onder je post op GameStop de verkoop van mechanische opgemerkt, elke keer dat iemand vraagt ​​zich af of het niet een hoax, maar ik kan u verzekeren dat is niet zo, ik werkte voor hen in 2016 kerstmis, ondanks mijn vroegere -colleghi werden bereid (op het gebied van gaming en velen van hen zijn nog steeds mijn vrienden) zijn onderworpen aan strenge regels, het contract op voorwaarde dat het streeft naar een vaste looptijd en indien niet binnen bepaalde parameters vallen eindigde de opdracht niet samengevat, waardoor ze vaak verplicht om te zwijgen wanneer ze willen de klant dat wat goed neemt het minder elders kan vinden, en niet te vergeten dat het werk achter de balie zijn 2 / 3 groepen WhatsApp (elk met een doel en richtlijnen waarschuwen bijzonderheden) waar ze ook buiten werktijd constant worden gecontacteerd, mijn manager had eigenlijk geen privé-leven (eindigde de beurt ging naar een andere GameStop om te recupereren de dingen die we 's avonds hadden moeten ontvangen, herinnerden ons aan wat we de volgende dag zouden moeten doen; zelfs in haar vrije dagen op zijn minst zou kunnen gebeuren vroeg hij om te gaan in de winkel bij te wonen om een ​​kwestie die tot haar opdracht, elke werknemer heeft een interne veiligheidsniveau die wel of niet de pc bepaalde handelingen) Natuurlijk niet te maken, als je hier is de reden waarom schrijven ik weet niet of ze onthullen alles kan schadelijk zijn (voor mij of voor mijn ex-collega's), dus als je besluit om op te noemen in een of andere manier wat ik schreef er de voorkeur aan censuraste naam en profielfoto. "

Van privébericht van een Facebook-fan van videogames

 

'Je bron had helemaal gelijk toen ze praatten over liegen tegen gasten. Niemand van ons houdt ervan om het te doen, maar we zijn allemaal bang voor ons werk. Ik werkte zelf twee banen totdat ik [assistent-winkelleider] net raakte omdat ik niet genoeg betaald kreeg om mijn gezin te onderhouden, en kort daarna, nadat ik mijn promotie had gekregen en mijn andere baan had opgezegd, introduceerden ze COL en vertelden ze ons effectief we zijn nu tweedehands autoverkopers (een term die vroeger een negatieve was om te beschrijven hoe je een gast probeerde iets te verkopen wat ze niet willen of nodig hebben).

Ik wil niet dat dit klinkt als een sob-verhaal of zo, maar mijn situatie is de norm. Ik heb werknemers die fulltime bij GameStop werken en elke keer als ze een nieuwe console verkopen, of een dag als januari, rolt 24th rond waar je meerdere nieuwe titels tegelijkertijd vrijgeeft, ze worden allemaal erg nerveus over het feit of ze al dan niet ' ze gaan hun nummers raken. Het slechtste deel is het feit dat al mijn medewerkers het goed willen doen door de gasten en we proberen dat allemaal zoveel mogelijk te doen, maar wanneer we te maken krijgen met het verlies van onze baan of het verkopen van een product dat de gast niet kan 't wilt, van 9 10 keer zullen we iets anders te verkopen dan wat de gasten willen.

De enige mensen in mijn winkel die momenteel geen 'verkopers van tweedehands auto's' zijn, zijn de mensen die net als ik twee weken op de hoogte zijn geweest. Dit soort dingen is super frustrerend voor de gasten, maar het geeft ons een rotgevoel wanneer we de behoefte voelen om tegen onze vaste klanten te liegen over wat we in petto hebben. " 

Huidige assistent-manager

 

"Ik wilde je laten weten dat je GameStop-artikel perfect is -Ik ben een assistent-manager bij een GameStop uit de Midwest en laat me je vertellen dat we worden aangestuurd door een senior management om klanten te misleiden.

Het is misschien geen bedrijf, maar het is redelijk dichtbij. Tijdens een telefonische vergadering met "assistentleider" eerder deze week vroeg een medewerker van een andere winkel waarom GameStop de prijs van zijn tweedehands inventaris niet zal verlagen om de verkoop van nieuwe artikelen te ondermijnen - en wat kunnen we doen om dergelijke hindernissen te overwinnen om onze COL.

Onze districtsleider in een vraag, bespreek de waarde van het kopen van tweedehands producten en laat eenvoudigweg de verkoopprijzen weg. In het specifieke voorbeeld dat ze gebruikte (Watch Dogs 2), zou onze gast 25-dollars meer hebben opgebracht dan nodig was! Maximaliseer verkoop en winst tijdens het leveren van service

Nog een huidige assistent-manager

 

"Ik neem niet deel aan een aantal van de meer extreme maatregelen die worden vertegenwoordigd, maar ik denk wel dat we worden gestimuleerd om dat te doen vanwege de echt vreselijke manier waarop we als werknemers worden behandeld. Het is niet in zoveel woorden uitgedrukt, maar de dreiging om banen te verliezen in de "cirkel van het leven" is een zeer reëel iets dat ikzelf en mijn collega's hebben besproken.

Bovenop alle COL-onzin zijn we in een verkoopcultuur geduwd die actief de onderdelen van het bedrijf negeert die ons niet toestaan ​​om daadwerkelijk te verkopen. We worden voortdurend gevraagd te onthouden over het verwerken van zendingen en dergelijke om klanten te helpen. Hoewel dit geen probleem is, komt het probleem als we worden gestraft en berispt voor het niet verwerken van de zending. Ik heb een hele achterkamer vol onverwerkte koopwaar gehad en toen erover geroepen toen ik aan het doen was zoals ik werd gevraagd. Dit zou mogelijk zijn met meer uren, maar we werken met iets minder dan het absolute minimum. Nadat mijn Store Manager en ik onze 80 of zo uren buiten de vergelijking hebben genomen, blijven we met minder dan 40-uren over om op alle anderen van toepassing te zijn. Dit zorgt voor een ongelooflijk frustrerende omgeving. "

Huidige werknemer

 

"Ik ben voor het grootste deel gelukkig bij GameStop, ik houd van mijn vaste klanten en de gesprekken die ik krijg, en hou ervan mensen te helpen. Mijn winkel doet dingen met een vrij onuitgesproken ethische code. We weten niet tegen onze mensen te liegen, want het zijn meer gelukkige zaken dan onze aantallen.

Het voelt alsof het bedrijf echter veel pijn doet. Mensen (tenminste in mijn district) stoppen met roken of worden links en rechts ontslagen. Moraal is absoluut vreselijk, en het komt (naar mijn mening) er allemaal op neer dat er om de paar weken een nieuwe crisis is. Een week lang hebben we dringend transacties nodig. De komende weken moeten we focussen op preowned. Omdat we ons op transacties en pre-owned hebben gericht, kregen we geen voorbestellingen.

Dus ik denk dat focussen op de COL hun manier was om te proberen alles tegelijkertijd te doen. Die focus legt ons de laatste maand alleen maar onder druk. Ik krijg nu 10-20 uur per week in mijn winkel omdat ze uren besparen, en ze verwachten dat ik de verantwoordelijkheid, de verantwoording en de prestaties op een lijn zet met mijn managers die er bijna 40 uren per week zijn.

Ik ben een student en ik hou van de mensen met wie ik werk en de voordelen die het werken bij GameStop soms met zich meebrengt, maar man, ik hoop dat de dingen verbeteren door het breken van dit verhaal. Ik ben een beetje bang dat werknemers er de schuld van zullen krijgen. Ik werk al meer dan twee jaar bij het bedrijf en ik kan persoonlijk zeggen dat het voelt alsof we elke maand minder lof en beloningen krijgen.

Vanuit het oogpunt van het topmanagement moeten we ons gelukkig voelen om zelfs bij GameStop te werken, te praten over dingen waar we van houden en de hele dag met games bezig te zijn. Ze zeggen dat tijdens conference calls en dergelijke berichten op onze tv verschijnen wanneer we openen en sluiten. De dichotomie om $ 1 over het minimumloon te krijgen als "management", maar als een autoverkoper die verantwoordelijk is voor mijn verkopen moet niet worden verloren, maar dat is wel, en dat is misschien wel het meest frustrerende. Ze kunnen niet alles hebben, maar ze willen alles. "

Huidige senior game-medewerker

 

Ik was een assistent-manager bij GameStop tot afgelopen donderdag (ik had genoeg van het bedrijf.) Circle of Life (COL) was iets dat altijd onderdeel was van GameStop, maar rond oktober voor de feestdagen werd vernieuwd. De doelen voor onze winkel waren als volgt.

  • Reserveringen: 11%
  • PUR Pro-vernieuwingen: 13%
  • Pre-owned verkoop: 34%
  • Trades: 22%
  • GPG (Game Protection Guarantee) 20%
  • PRP (hardwaregarantie) 33%

Deze doelen moesten elke dag worden gehaald of we zouden een telefoontje krijgen van onze District Manager (of District Leader, zoals GameStop je zou willen laten bellen) om ons op de hoogte te stellen van onze lage cijfers en ons te waarschuwen. Onze DL zou onze taken routinematig bedreigen ten koste van de lage prestaties, zodat hij alle werknemers op één locatie ontsloeg (toegegeven, deze locatie was een probleemlocatie.) Maar om het hele personeel te ontslaan?)

Voormalig assistent-manager

 

 

"Ik werk nu al meer dan 7 jaren bij GameStop. De opmerkingen die u heeft ontvangen, kan ik bijna garanderen dat u de randgevallen bent.GameStop heeft een open deurbeleid met zijn leiderschap, en de discussie en instructie over nieuw beleid komt rechtstreeks van Paul Raines helemaal tot het laagste niveau.

COL is een van de strengste verkoopgedragingen die dit bedrijf heeft afgedwongen, maar het is niet buiten de grenzen. Handel en pre-owned zijn waar we onze meeste winst maken, met PRO Cards en Reservatie groeit het ecosysteem. Hoewel dat altijd onze grootste focus is, is het bedrijfsbeleid altijd de klant op de eerste plaats. Bied klanten altijd de beste waarde.

In onze trainingsvideo's voor COL noemden ze specifiek situaties waarin nieuw een betere waarde is en hoe het eindresultaat de gast moet helpen. Districtskampers die ongepast gedrag rond COL dwingen, handelen strikt in de rij en ik heb gezien dat ze door dit gedrag worden ontslagen.

Voor zover ik ben ontslagen voor COL, zoals ik al zei, is het streng, maar niet zonder reden. GameStop moet gefocust blijven op het genereren van winst, en dat doen we het beste met COL. Als iemand wordt ontslagen vanwege de COL-score, is het maanden van slechte scores, met monitoring. Districts- en regionale leiders moeten nu voldoende tijd besteden aan specifieke medewerkers die ruimte hebben om te groeien. Als hun gedrag niet verandert, worden er acties ondernomen, maar dit gebeurt niet zonder tijd en moeite. Zoals ik eerder al zei, lopen districtsleiders die onjuist gedrag rond COL aanmoedigen, het risico van onmiddellijke beëindiging.

En met betrekking tot het niet verkopen van nieuwe producten alleen om pre-owned te pushen, is dat een eenvoudige manier om uw winkel te vullen. De toewijzing van de arbeidstijd is strikt gebaseerd op handel en netto verkoop, niet op voorhand. We maken nog steeds winst uit nieuwe verkopen, anders zouden we een nieuw product aanbieden. Iedereen die de verkoop weg duwt, handelt puur op die manier, omdat ze het al niet goed doen.

En het is dubbel logisch als nieuwe releases verschijnen. Pre-ordernummers en -percentages zijn enkele van de meest benadrukt en volgde statistieken in het bedrijf, maar voor elke pre-order die we krijgen, worden we uiteindelijk negatief beïnvloed door de pick-up ratio. Als u een aantal mensen ertoe brengt om Tekken 7 vooraf te bestellen, dan neemt 40% van die klanten af, uw reserveringen zullen u uiteindelijk pijn doen. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteitsreserves, niet alleen om pre-orders te krijgen om ze te hebben.

Ik hoop dat je een deel van dit perspectief aan het verhaal kunt toevoegen. Ik weet dat het cool is om Gamestop te haten, maar ze zijn nog steeds een groot deel van de game-industrie en er zijn nog steeds veel eerlijke, harde werkers hier. Ik weet zeker dat je de statistieken hebt gezien van het aantal nieuwe games dat we verkopen via pre-orders en hoeveel we handelsprikkels naar pre-orders drijven. Ook vergeten mensen dat nichewinkel uiterst concurrerend is met niet-de-hoogste werkzekerheid. Het komt gewoon met het grondgebied. "

Huidige werknemer

 

"Ik werkte meer dan 12 jaar voor GameStop en was de laatste acht jaar een GameStop-winkelmanager. Nadruk op "was." Ik was net ontslagen van het bedrijf over dit exacte programma twee weken geleden. Tijdens de vakantie was mijn personeel bang om ontslagen te worden vanwege dit programma, dus wat ik deed was mijn transacties aan hen door te geven die hun COL-score zouden verbeteren terwijl ik de transacties nam die anders hun COL-scores zouden schaden. Ik deed het om hun gedachten en druk van bedrijven te verlichten. Ik dacht dat ik veilig was vanwege mijn uitstekende staat van dienst bij het bedrijf en de algemene COL-score voor de winkel was hoger dan het gemiddelde bedrijf.

Helaas hebben ze me ontslagen omdat ik geen effectieve leider was en ik heb er geen spijt van gehad. Ik wist niet dat ik lid van mijn staf zou worden, ik had geen Pro-kaart of ik wilde iets niet reserveren ... en ik weet dat mijn winkel niet de enige was zoals dit. Mensen verdienen over het algemeen een betere plaats dan GameStop om hun spellen te kopen. "

Voormalig winkelmanager

 

 

"Ten eerste, hoewel niet elke medewerker van GameStop deze oneerlijke praktijken gebruikt, ken ik velen die dat wel doen. Ik heb bij verschillende 2-winkels gewerkt (zowel in management- als niet-managementfuncties) en heb mensen rechtuit gelogen over dingen die in games zouden zitten om mensen voor te laten reserveren. Iets anders dat mensen doen, is mensen die niet vaak werken (8-10 uur per week) om transacties onder namen van andere medewerkers te laten doen om de nummers van de winkel niet te beschadigen. Deze medewerkers kunnen hun quota niet maken vanwege het beperkte aantal uren dat ze werken, dus ze moeten iemand anders kwetsen.

Geloof me, we zijn allemaal erg moe van de COL, en het doet het moreel in het algemeen pijn. "

Huidige werknemer

 

"Hallo Jason, ik heb net je artikel gelezen over het Circle of Life-programma van GameStop en ik zou graag mijn gedachten over de kwestie willen injecteren. Ja, ik ben een voormalige medewerker van GameStop en ik ben het ermee eens dat COL op geen enkele manier perfect is. Het is waar. GameStop corporate verwacht dat werknemers een minimum van 75% per dag / week hebben, maar ze zullen je score standaardiseren als ik me elke zes weken herinner. Als dit gemiddelde lager is dan 45%, begint het shit te gebeuren.

Nu ben ik niet nieuw in de detailhandel, ik werk nu zeven jaar in het personeelsbestand van de detailhandel / service, plus een getallenspel dat ik uit mijn hoofd ken. Er is meer in de winkel dan alleen de COL. Het draait allemaal om winstgevendheid van winkels en COL is er rechtstreeks mee verbonden. Ik kan niet voor alle Gamestop-winkels spreken, maar degene bij wie ik werkte, heeft een klant die een nieuw spel of systeem wilde hebben, niet afgewezen. Ja, het voegt helemaal niets toe aan de COL, maar er is nog iets waar corporate naar kijkt met een vergrootglas en dat is klantonderzoek. Op de onderkant van elke bon staat een enquêtekoppeling met de kans om iets te winnen. Die beoordelingen als een klant gewicht heeft ingevuld en een van mijn oude managers aan het einde van elke transactie als een vriendelijke herinnering, moedigt de klant aan om het in te vullen. Hij eindigt het gesprek als volgt: "Ik werk hier graag" of als ik met hem samenwerkte, zou hij hetzelfde doen met mijn klanten. Haal het er gewoon uit en vervang het door mij :).

Ik werd gedisciplineerd omdat ik een lage COL-score had en dat was in feite dat ik een paar dagen lang niet kon werken in het register. Wat ik in zekere zin die regel uit de weg heb geruimd, maar ik verliet het bedrijf kort daarna. Ik werkte op dat moment een tweede baan en ik kreeg een betere deal met mijn huidige werkgever. Kortom, de COL is niet perfect en het werkt in een wanhopige situatie omdat het ervan uitgaat dat elke dag een perfecte dag zal worden. Aan het eind van de dag draait alles om cijfers en het hebben van sterke cijfers is altijd goed. GameStop op bedrijfsniveau is het enige wat ze zien en bekijken. "

Voormalig medewerker

 

"Ik heb geschreven voor zowel een lage COL als voor" het niet nastreven van potentieel belangrijke verkopen. "Ik sprak laatst met deze zondag omdat ik een klant had om een ​​verkoop terug te sturen die onze score negatief beïnvloedde.

Onze winkel heeft geen nieuwe spellen verborgen gehouden, voor zover ik weet, maar we verkopen de verkoop om de cijfers te spelen. Als een klant bijvoorbeeld een gebruikte PlayStation, game, enz. Van mij koopt en koopt, geeft hij me een positieve pre-owned score. Vanaf dat moment zal ik de medewerker zijn die de rest van de dag met alle nieuwe verkopen te maken heeft, omdat mijn persoonlijke nummers dit kunnen accepteren. We zijn zelfs zover gegaan dat mijn collega me hun computerlogin heeft gegeven, zodat een positieve aankoop van mij hun aantal zal verdelen, en omgekeerd.

We doen dit, dus we hoeven niet iets te doen als een klant wegsturen, maar ons is meerdere keren verteld door bedrijfsmanagers (meestal districtsmanagers) om dit te stoppen. "

Huidige speladviseur

 

"Je hebt dat bijna in de Circle of Life genageld. Ik ben een medewerker van Gamestop voor ongeveer 7 jaar en dit is niet echt een nieuw programma. Het bestaat al jaren, maar rond de feestdagen hebben ze het vernieuwd en afgedwongen. Het is eerlijk gezegd het meest belachelijke dat GameStop heeft afgedwongen. Het bedrijf trend in een neerwaartse spiraal. Van alle categorieën is de enige die haalbaar is, de tweedehandsverkoop. Vooral omdat dat het grootste deel van hun inkomsten is. Maar andere zijn alleen voor de klanten en medewerkers zullen erom vragen.

In mijn district in Massachusetts moeten individuen 50% hebben zonder met straf te worden geconfronteerd. Mijn manager vertelde me dat onze districtmanager me wilde aflossen omdat hij tijdens de feestdagen een 0% had. Het was absoluut belachelijk, mijn manager was het niet met haar eens. Maar ik werd enigszins gestraft door mijn manager om de districtmanager tevreden te stellen. Wat je zei over werknemers die liegen over bepaalde dingen om hun cijfers te krijgen of om ze bij te houden. We noemen ze 'opvulgetallen' en er zijn wat duistere dingen die medewerkers doen. In al die jaren dat ze er werkten, ging niet 1 van hun programma's ooit over klanttevredenheid. "

Huidige werknemer

 

"Uw artikel was eerlijk behoorlijk nauwkeurig voor zover COL werkt. Dat gezegd hebbende, voel ik dat (hoewel soms gerechtvaardigd) het ons medewerkers in een slecht daglicht stelt. Natuurlijk kan ik niet voor alle winkels spreken, maar in mijn district heb ik veel geluk dat ik leiders heb die aardig en begripvol zijn. We pushen COL net zo hard als elk ander district, maar de straffen zijn minder streng. Niemand heeft zijn baan verloren vanwege hun prestaties. En als werknemers zullen we niet tegen onze klanten liegen tegen onze score. Als iemand een nieuwe PS4 wil, en ik kan ze niet in een pre-owned PS4 praten, dan is het maar zo. Ik neem de $ 300-hit. En dat is oke. Omdat ik in zo'n vergevingsgezinde winkel / district ben, zal ik het net zoveel doen als nodig is, als het betekent dat de klant een betere deal krijgt.

De medewerkers van mijn winkel raken consequent 50% of hoger per week, niet omdat we onze klanten misleiden, maar omdat we er hard aan werken om aanbevolen producten op een eerlijke manier te pushen. We kunnen onze score behouden door COL constant te controleren en verkopen te distribueren naar wie meer van een categorie nodig heeft, of iemand de hit te laten nemen voor iemand die al onder een categorie valt. COL doet ons allemaal pijn, omdat ik en veel van mijn medewerkers echt om klanten geven en aan hun behoeften voldoen, maar worden afgeraden om dit te doen door ons eigen bedrijf.

Dus dat: COL zuigt, het benadrukt iedereen enorm, maar de gemiddelde werknemer is niet zo slordig als het artikel lijkt te portretteren. Wij geven om de klanten, we willen gewoon onze banen behouden. Het is echt angstaanjagend om te weten dat ik mijn baan kan verliezen vanwege het belang van de klant, en het begint veel van mijn medewerkers uit het bedrijf weg te jagen. Eerlijk gezegd ben ik bang voor wat er komt in de Money Making-plannen van GameStop. "

Huidige SGA

 

"Ik zal geen enkele van de duistere praktijken doen die ze ons in feite zeggen, zonder het echt te zeggen.

Maar de COL dwingt ons niet om producten naar onze klanten te pushen, omdat we in essentie dagelijks bedreigd worden met beëindiging via e-mails.Ze willen verkoopcijfers maar bieden geen provisiesysteem. Ik weet dat ze geen wetten overtreden met onze beloning, maar ik ben hier 4 jaar geweest, ik ben een sleutelhouder (SGA) en ik verdien $ 10.25 alleen in de staat New York. Dat is slechts 50 cent hoger dan het minimumloon. Ze houden ons ook bij een skeletonploeg maar laten ons weten dat het onze schuld is als we onze lunchpauze niet nemen en dat we ervoor worden ontslagen. Er zijn dagen waarop ik de enige in de winkel ben totdat ik gepland ben om te vertrekken, waardoor het onmogelijk is om mijn pauzes of lunches te nemen. Dit komt omdat ze de uren tot het absolute minimum beperken om ons open te houden. Ik kan het toilet niet eens gebruiken zonder de winkel tijdelijk te sluiten. '

Huidige werknemer

 

"Ik weet zeker dat je veel e-mails ontvangen sinds het plaatsen van het artikel op de GameStop Circle of Life metrics, maar als je meer inzicht wilde erin Ik ben een winkel Leader bij een winkel die staat consequent top 10% van de firma in de Circle of Life en ik haat het. De doelen kunnen worden bereikt zonder liegen tegen gasten, maar ze kunnen niet worden bereikt zonder een soort van gaming het systeem. Mijn eigen District Leader heeft me verteld dat werknemers met een zwakke prestatie geen rekening houden met gasten die in de winkel komen en nooit een stap achter een register zetten om te voorkomen dat scores wegvallen.

Maandag tot en met woensdag hebben brought over schuld reis gesprekken, en gesprekken vragen of mijn medewerkers "echt willen werken voor GameStop of zijn gewoon verspilling van onze tijd", omdat ze kregen enthousiast over Resident Evil vorige week, verkocht ons volledig uit de kopieën, en getankt onze gebruikte nummers. "

Huidige manager

 

"Zeer in overeenstemming met wat u zei, is de druk op ons om getallen te bereiken echt. Volgens het bedrijfsbeleid zou onderbroken worden van 50% op COL voor 3 opeenvolgende weken moeten leiden. Sommige districtsmanagers kunnen dit afdwingen, andere niet. De mijne wel. Dus heel vaak worden we gedwongen om te doen wat we moeten doen om deze cijfers te krijgen, maar het gaat verder dan liegen over nieuwe / gebruikte spelvoorraden. Een goed voorbeeld is voorbestellingen, als een gast geen voorbestellingen heeft en niet vooraf iets aanbeveelt dat onze nummers pijn doet. Als de gast een spel voorbestelt dat duidelijk helpt. Als de gast een voorbestelling heeft en een betaling uitvoert, heeft dit een nuleffect op ons preorderpercentage.

Dus, vorige week gaf mijn DM me de opdracht om een ​​cent toe te voegen aan elke preorder die een persoon al heeft, omdat niemand een extra cent opmerkt en het mijn aantal verhoogt, ook al is het niet erg ethisch. COL promoot een slechte verkoopcultuur. Als een werknemer die enkele uren krijgt zoals die is, zou een slechte week van COL ervoor kunnen zorgen dat ik een week zonder uren of sterk verminderde uren ga. Ik weet dat ik in een situatie waar ik soms mensen zeggen dat ik kan geen transacties doen als ze niet trades, ik kan verschuivingen met iemand handel op dagen met grote titel releases (zoals onlangs met RE7) of preorder spelletjes voor de gasten wanneer er een ruilhandel is naar dat spel, zelfs als ze niet van plan zijn het vooraf te bestellen (waardoor ze later moeten annuleren en een van mijn collega's pijn doen). Het is stom om te doen, maar het houdt mijn baan. "

Huidige werknemer

 

"Ik heb gewerkt als SGA of Senior Game Advisor van mei van 2016 tot november van 2016. Ik was er toen de vernieuwde "Circle of Life" op zijn plaats werd gezet. Hoewel ik niet voor GameStop kan spreken als geheel kan ik zeggen dat in de winkel dat ik werkte bij ik nooit onder druk gezet voelde om te liegen of te misleiden mijn klanten noch heb ik ooit onder druk gezet voelen door het hogere management om iedereen te misleiden ook.

Ik weet dat GameStop bekend staat om het misleiden van zijn klanten en sommige van zijn praktijken waar ik het niet mee eens ben, zoals het verkopen van games die al als nieuw open zijn en tien jaar geleden toen ik voor het eerst voor het bedrijf werkte en de druk die ik ondervond toen Het hebben van Edge Cards / Power Up Rewards-lidmaatschappen aan mensen of anders je baan was op het spel gezet.

Ik ben het ermee eens dat de huidige statistieken nogal absurd zijn voor de Circle of Life. Elke meetwaarde is 25% van uw algehele 100% -doel en we hebben zelfs elke maand wedstrijden gehouden om die cijfers te proberen te raken, wat ook de reden kon zijn dat veel werknemers in het hele bedrijf klanten misleidden om een ​​wedstrijd te winnen. Om nog maar te zwijgen van een wedstrijd waarbij, afhankelijk van hoe goed je het deed met je COL-score, je winkelmanager ook het prijzengeld zou winnen.

Dat is waar ik denk dat het probleem ligt, is dat de prikkels voor winkelmanagers en werknemers zo goed waren dat dit ertoe kon leiden dat medewerkers klanten wilden misleiden zodat COL-scores geweldig zouden zijn. de je kunt ook bevestigen dat je alleen een 75% of een 3 / 4 nodig hebt op je COL-score om te slagen. Het kan veel druk zijn om die nummers te proberen en te raken, vooral wanneer je uit PS4's die je in eigendom hebt, bent verkocht en ga dan een nieuwe verkopen die echt pijn doet en je COL-score kan inhouden. "

Voormalig medewerker

 

"Ik kan sommige van deze gedragingen bevestigen. Alle medewerkers van GameStop zijn het beu om deze COL-metriek te hebben en zijn het beu dat bedrijven onze banen hierom bedreigen... De COL-score heeft op een paar manieren direct invloed gehad op mijn winkel. Iedereen lijkt zich zorgen te maken over het percentage wanneer ik de laatste dagen / week tot nu toe de COL-resultaten afdruk, en dat heeft zorgelijk invloed op hun prestaties op de verkoopvloer. Of ze zien dat ze op een goede plek staan ​​en proberen er gewoon uit te komen en stoppen met proberen of ze zien dat ze lager zijn dan wat ze zouden moeten zijn en dan proberen ze harder, wat goed klinkt, maar het is zo hectisch en wanhopig proberen omdat ze weten dat hun baan letterlijk op het spel staat en dat ze gewoon te overdreven opdringerig lijken en je het onbehagen in sommige klanten kunt zien wanneer mijn werknemer wanhopig probeert een reserve of een pro-kaart te krijgen of te praten in een gebruikt item wanneer ze echt nieuw willen.

En ons is verteld, als winkelleiders, om transacties te plukken als onze COL-score te laag is. Net als letterlijk transacties van onze werknemers aannemen als we weten dat er een reserve of een Pro-kaart zal zijn, of zelfs als iemand een heleboel dingen verhandelt om de transactie van hen te nemen om ons gebruikte percentage te verhogen. Wat ik niet doe en ik weet niet veel van wie dat zal doen, maar ons is verteld om het te doen.

Maar de COL weerhoudt ons er ook van om blij te zijn om een ​​grote verkoop te doen. Mijn regiomanager stuurde een e-mail omdat iemand in een winkel iets meer dan $ 1k-verkoop deed, maar alles was nieuw, maar de 5 gebruikte spellen die hij met de aankoop wist te verkopen. Het was een goede verkoop, maar het enige dat zijn COL hielp was de gebruikte spellen, en de PS4 en de VR-headset die hij verkocht, deden hem pijn. Ik heb $ 1400 tijdens de vakantie in één transactie verkocht, maar in plaats van me goed en trots te voelen, was het enige wat ik kon denken: "Wel, daar gaat mijn COL-score."

Dit hele COL-fiasco heeft ons allemaal eenmalig en nutteloos doen voelen. Ze herinneren je eraan dat ze je bijna zullen opzeggen vanwege een voldoende lage opeenvolgende COL-score en dat we de werknemers in onze winkels moeten schrijven en pushen die niet hoog genoeg kunnen blijven. "

Huidige manager

 

"Ik heb gewerkt bij EB Games / GameStop van Oct 2016-Dec op 30th 2016 als een seizoensgebonden" Floor only Associate ".

Ik werd voor het eerst kennis met de "nieuwe richting" (zoals mijn manager graag noemde) Toen WW 2K17 was coming out. Het was de dag voor de release en we zijn net begonnen met het openen van dozen met cellofaan ingepakte spellen. Mijn manager begint dan om me te vertellen om te beginnen afscheuren alle cellofaanomslag van elke schijf en om de schijf eruit te halen, en gebruik de lege huizen als een "extra bron voor marketeers vullen de ruimte." Maar ik was ook verteld Wanneer klanten waren te komen in de volgende dag het aanvragen van een nieuw exemplaar van WW 2K17, waren we 1 pakken van de schijven dat was al uit en opende, en om het terug in 1 van de reeds geopende spel zaken met een 1 "piece of round zetten tape afdichting na. Als we in de komende dagen niet alle open 'nieuwe' spellen hebben verkocht. Mijn manager zou ze als pre-owned in het systeem invoeren en vervolgens de groene sticker op hen toepassen en ze blijven verkopen tegen een gebruikte prijs.

Weet je nog dat je hebt gelezen / geschreven over hoe Gamestop sommige records had gebroken voor pre-orders voor Pokemon Sun / Moon? Toen ik voor het eerst begon, was onze districtmanager de winkel gaan controleren en drong iedereen die op elke locatie werkte aan om elk 2-3 kopieën van Zon / Maan te bestellen, of we nu geïnteresseerd waren in de game of niet. Mijn manager vertelde me in feite dat ik geen teamspeler was als ik niet meer dan 2-kopieën van het spel bestelde. Blijkbaar ging dit in elk district rond. Nadat de games waren verzonden, annuleerden 2 / 3 van de werknemer de pre-orders.

...Het laatste dat ik wil noemen, is dat mijn manager klanten keer op keer zou vertellen dat ze alleen een kopie van de game van ons konden krijgen als ze de game bestelden. Als een nieuwe game niet besteld was en de dag van release iemand kwam om die game te kopen, zou mijn manager een uitverkoop weigeren en hem vertellen om de volgende game vooraf te bestellen ... of hij zou een tweedehands versie voor 20% hoger kunnen kopen prijs. "

Seizoenarbeider

 

"Als de huidige assistent-manager bij een GameStop winkel in New York kan ik u meteen zeggen dat bijna alles wat er in de eerste artikel werd gebracht was absolute onzin wordt over geklaagd door medewerkers die shitty shitty Waarschijnlijk ook gewoon mensen in het algemeen waren. Dit soort werknemers vormen een zeer kleine minderheid van GS-medewerkers en geven de rest van ons eerlijk een slechte naam. Niemand wordt ooit bedreigd om voor dat soort dingen te worden ontslagen tenzij ze maanden achter elkaar zijn vermist. En het is niet eens een meerderheid van het personeel dat wordt bedreigd. Het zijn altijd de winkelmanagers omdat ze de toon van de winkel bepalen en eerlijk gezegd als ze hun werknemers niet kunnen krijgen om hun werk te doen, dan zijn ze ofwel vreselijke managers en zouden ze niet in de eerste plaats een winkel moeten runnen personeel en krijg mensen die daadwerkelijk de moeite zullen doen en het werk doen.

Ik vind het geweldig om hier te werken. Zijn er momenten waarop ze ons vertellen dat we bepaalde dingen moeten doen of bepaalde nummers moeten halen? Natuurlijk. Het is een bedrijf. Om een ​​of andere reden vinden mensen het leuk om GameStop als bedrijf te kiezen omdat ze slechte ervaringen hebben gehad met slechte medewerkers. Maar het gebeurt, dat is normaal in elk bedrijf. COL is niet iets nieuws. Het bestaat voor altijd. Het is wat GameStop als een bedrijf laat draaien. Best Buy, Walmart, Target, etc. ze hebben allemaal dezelfde rotzooi. Als je niet helpt om het bedrijf te laten groeien of als je het geld verliest, word je ontslagen. Dat is hoe de wereld werkt. Ziet het soms zo? Natuurlijk, maar je mag niet klagen over een bedrijf dat doet wat het moet doen om geld te verdienen. "

Huidige assistent-manager

 

"Gewoon chatten als een SGA / sleutelhouder. Het eerste artikel lijkt vooral accuraat. Persoonlijk heb ik een paar keer eerder gasten misleid omdat dit programma slechte prikkels heeft. Toen DOOM bijvoorbeeld te koop was voor $ 30, vroeg iemand me wat de prijs was en ik zei: "Ik denk dat het $ 60 is" en hij koos de PO-kopie voor $ 54.99 alleen maar om mijn nummers niet te beschadigen. Ik heb nooit gezegd "we hebben dit niet op voorraad. Bij andere gelegenheden komt iemand Rocksmith kopen voor XB1 en ik heb hem eens geprobeerd om deze gebruikte 360-kopie te gebruiken die iemand hier achtergelaten heeft (GS neemt het niet voor de handel), maar hij wilde nog steeds een nieuw exemplaar, dus ik verkocht het voor hem.

... Wat jobbedreigingen betreft, heb ik dit het afgelopen jaar verschillende keren gehad om verschillende redenen, maar nummers zijn er niet één geweest totdat de COL-meetwaarde kwam om te spelen. Nu vertelt mijn DM ons dat iedereen die een 0% COL-score voor de week heeft, niet voor het bedrijf zou moeten werken, wat begrijpelijk is. Zijn houding is echter wat mij aangrijpt en hij behandelt ons alsof het een op commissie gebaseerde taak is in termen van hoe agressief en concurrerend het is wanneer de enige "stimulans" (lol) die we hebben is om niet te worden geroepen of geschoten voor armen prestaties. Als ik naar nummers wilde schreeuwen, zou ik gaan werken voor een bedrijf dat me commissie zou betalen en een levend salaris zou hebben. '

Huidige SGA

 

"Ik weet duidelijk niet alles wat je is verteld, maar je artikelen zijn erg goed. Ik werk al bijna 5 jaar bij het bedrijf en heb COL nooit zo hard gepusht. Het is altijd een deel van de cultuur geweest, maar de meesten van ons zijn nooit bang geweest dat we onze baan zouden verliezen door niet de juiste score te halen.

Ten eerste, bedankt voor het melden van dit. Ons bedrijf verandert in een zinkend schip, en iedereen behalve het bedrijfsleven lijkt het te zien.

Ten tweede wil ik erop wijzen dat niet iedereen zal liegen tegen klanten. Een flink deel van ons zal dat niet doen. Er zijn echter veel mensen die bang zijn om ontslagen te worden. Er zijn districtsleiders die hun winkels zelfs aanmoedigen om een ​​spelgarantie toe te passen zonder eerst de klant te vragen. Vroeger was het "zou je het willen toevoegen" en nu is het veranderd in "Jouw totaal met de garantie van het spel is x.xx".

Het bedrijf nam vorig jaar ook ongeveer een week lang onze informatiehub voor medewerkers in dienst, beweerde later dat dit "ons hielp ons te focussen tijdens het vakantieweekend", maar vertelde ons oorspronkelijk dat dit kwam omdat we weren t onze taken goed genoeg uitvoeren. Dus deze nieuwe push voor COL is slechts een van de ergste dingen. Ik heb gezien hoe mijn winkelleider van iemand ging die van zijn werk hield, tot iemand die het nauwelijks in zichzelf kan vinden om met zijn favoriete klanten in contact te komen, omdat hij voortdurend wordt uitgelachen over dingen die hij niet onder controle heeft.

GameStop was vroeger een geweldige plek om te werken, maar nu houden we allemaal vast aan het feit dat het bedrijf vastbesloten is om ons mee te slepen en ons de hele weg de schuld te geven. "

Huidige werknemer