Tijdens een sessie Vraag me iets over Reddit de bekende belangrijkste retailer G2A.com hij merkte dat hij overweldigd werd door een lawine van minder dan tevreden gebruikers en het optimisme van het bedrijf werd verpletterd door duizenden duimen omhoog en kritiek. Opmerkingen omvatten veel van de hiaten van het bedrijf, zoals deze "Wie dacht je dat een AMA soepel zou verlopen op Reddit, waar zijn zoveel mensen die je haten?""Ben je je bewust van de schade die je aan de videogamebranche aanricht?"Of opnieuw"Als G2A een legitiem bedrijf is, met legitieme sleutel en wederverkopers, waarom biedt u de koper dan niet gratis bescherming?". Het bedrijf speelde ook een centrale rol in verschillende 'schandalen', waaronder we ons de verkoop van de games herinneren TinyBuild die, op kosten van de ontwikkelaars, contant maakten 450.000 dollar  of zelfs de talloze beschuldigingen van fraude en fraude met betrekking tot de verkoop van goedkope sleutel, als de CEO van Trion Worlds, Scott Hartsman"Dit is wat ze hebben gecreëerd: een bedrijf dat is gebaseerd op fraude en illegale prijsuitbuiting, volledig opzettelijk en met een grote winstmarge. De enige reden dat ze niet in de gevangenis zijn beland, is dat ze actief zijn in landen waarvan de wetgeving hen onaantastbaar maakt. [...] Elke sleutel die we hebben geanalyseerd en die onder de kostprijs is verkocht, is eigenlijk afkomstig van valse betalingen of oplichting met betrekking tot de prijzen die in de verschillende landen worden toegepast'.

Dat deze keer de gebruikers erin geslaagd zijn om zichzelf te laten horen?