Wij zijn de gewoonlijke. PETA (People for Ethical Treatment of Animals) is niet nieuw voor dit type uitbraak, maar nieuw lezen is altijd een plezier. Deze keer, na Cooking Mama, Pokémon en farming Simulator, het moment is ook aangebroken voor de wereld van WARHAMMER. Waarom? De klacht vervat in hun eigen klacht plaats leg het ons goed uit:
"PETA schreef aan Kevin Rountree, CEO van Games Workshop, waarin hij het toonaangevende miniatuurmerk vroeg om bontkledingstukken van alle Warhammer-personages te verbieden." het dragen van bont is acceptabel als ze in plaats daarvan in 2017 geen ruimte meer vinden zoals ze niet zouden doen in 40.000 "

De allereerste vraag is waarom? Waarom WARHAMMER, in een spel omgeving waar "er slechts oorlog", waar miljoenen onschuldige mensen worden gedood en / of opgeofferd elke dag, dus waar de bont en ethiek in het algemeen niet bepaald de meest ernstige problemen. Ik bedoel, het is zeker niet hun schuld als ze niet nadenkend over, helaas is de wereld waarin zij leven in die grote jongens is een beetje "brutale" en moet denken aan iets anders ... Een beetje 'als primitieve mensen, zet het op deze manier. Ik wens om de discussie te verbreden zou een tijdloos "bum" noemen die al in de 800e eeuw herinnerde het ons eraan: "Het is niet het bewustzijn van mannen dat hun leven bepaalt, maar de omstandigheden van hun leven die hun geweten bepalen."
Dus ben ik een videogame-speler, eens ik me bewust was van de toestand van hun leven, zou ik echt begrijpen wat goed is en wat er mis is in MIJN CONDITIE van het leven. Niet alleen dat de vacht begrijpt, maar ook goed gaat in de 40.000, ze gaan minder goed in de 2017, evenals het opofferen of desintegreren van de schedel van een of andere ongelukkige pechvogel ...

PETA

Dat gezegd hebbende, na het "grapje-surreële" haakje te hebben overwonnen, is het goed om eerst een paar woorden te zeggen over de acties en vervolgens over de bedoelingen van PETA en aanverwante verenigingen.
Acties zoals deze zijn eenvoudig stom, zo niet contraproductief. Ik begrijp volledig de moeilijkheden bij het uitvoeren van "weinig gedeelde" of eenvoudigweg verwaarloosde voorbeelden in de huidige samenleving (we voegen zich bij de "800" teef) maar dit zijn niet de beste systemen. Ze zijn niet op het moment waarop wordt beweerd dat ze een serieuze toon (zoals in dit geval) geven aan dergelijke verzoeken. Doe het, het is goed en het kan je zichtbaarheid brengen. Maar laat het niet zo vallen. Omdat, zoals al gezegd, het effect alleen maar contraproductief zou zijn: geconfronteerd met een compromisloze ernst (en zinloos) u zult worden geëtiketteerd voor precies het tegenovergestelde. Ikzelf kan je in deze gevallen niet serieus nemen.

Niettemin, en hier gaan we naar de intenties, delen ideeën van deze soort. Stim, zonder voorbehoud, wie veganist of gewoon vegetariër kan zijn, die in dit geval vecht voor de rechten van wezens die ze ooit hebben gehad en die voor de huidige rechtsorde het niet verdienen. Waar ethiek ook over gaat (SENSATA) in het huidige tijdperk, het moet sterk worden aangemoedigd of hoe dan ook niet tot. De sensatie kennen die wordt overgedragen doorom in een minderheid te zijn, van niet volledig worden begrepen / gedeeld, van het risico lopen te worden gericht op beoordelingen die in elk geval min of meer worden samengevat door elk type onderwerp (van de meest civiele / redelijke tot de meest slechte), heb ik bijna spijt moeten bijwonen eigen doelpunt van het genre, waar de percolatie ook wordt genomen voor de meest burgerlijke en redelijke.

PETA

Samenvattend: dat PETA (maar bovenal de dierenbeweging in het algemeen, omdat PETA niet echt "schoon" is) ga door met je gevechten op echt nuttige maar vooral ECHTE fronten, maar waarbij actieterreinen buiten beschouwing worden gelaten die alleen maar dreigen te leiden tot een flop van geloofwaardigheid en inhoud. We zouden echter allemaal moeten proberen om meer "open" te zijn, maar bovenal, in sommige gevallen, minder rechters wanneer ons oordeel wordt geboren uit de verrotte stoel waaruit we nooit opstonden, behalve om meer Pepsi te slikken.