Je hebt niet genoeg van de marsupiale geboren in de genen van Naughy Dog in de nu nostalgische 90-jaren, toch? Als je, als ondergetekende, wacht op de nieuwe remake te wachten PlayStation 4, je zult blij zijn om dat te weten Activision heeft onlangs een nieuwe generatie gameplay-gamevideo's van de nieuwe generatie onthuld. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zal exclusief komen (misschien tijdelijk) su PlayStation 4 de volgende 30 juni en vandaag kunnen we eindelijk een van de niveaus bewonderen die komen Crash Bandicoot 2: Cortex slaat terug.

In detail is dit "Hang acht"Derde niveau van de eerste Warp Room, beroemd om de surfreactie die we kunnen bewonderen in actie in de video in kwestie. Geniet ervan tot het laatste frame!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Cortex Strikes Back Gameplay

bron