Verwacht het 16 maart teken de aankomst van SENRAN KAGURA: PEACH BEACH SPLASH op de Japanse planken, Marvelous! heeft een video gedeeld die ons de eerste 35-gamespellen laat zien.

Ook dankzij de pagina's van het laatste nummer van Weekly Famitsu we leren dat van de eerste downloadbare personages zoals DLC betalen we twee van de hoofdrolspelers zullen vinden DEAD OF LEEF Xtreme 3, DOA5's nieuwe inzending, Honoka e Marie Rose.

Als je jezelf wilt verrassen terwijl je wacht op de titel om in Europa aan te komen, op PlayStation 4, het Japanse bedrijf lanceerde een pittige mobiele browser gamers die spelers vraagt ​​om de leiders van elke groep shinobi te wassen in ruil voor sappige prijzen: sommige beelden van de volledige game en een set achtergrond. Goed zicht!

SENRAN KAGURA: PEACH BEACH SPLASH - Gameplay