Helaas is het moment helaas aangebroken. Na 11 jarenlange glorieuze service is de productie van PS3 definitief gestopt. Zoals gemeld op de officiële Japanse website, zijn de zendingen voor het 3 Play Station van 500 Gb (het enige model dat nog in productie is) "Gepland om binnenkort te eindigen". Hoe snel we het nog niet weten, maar veel sites en / of winkels gaan ervan uit dat het maart zelf de maand van het einde is. Na Caesar en de Ides van maart zouden we een nieuwe rouw kunnen hebben om te onthouden in deze snode maand.

Er is geen conclusie, er is geen einde, echter zonder een verhaal. Dood zonder leven kan niet bestaan. En van verhalen heeft het 3 Play Station zoveel gegeven. Van het leven, althans persoonlijk, heeft hij veel gegeven. Verdriet is zeker onvermijdelijk, vooral wanneer herinneringen aan een bepaalde ervaring bijzonder sterk zijn. Maar wetende dat we alles hebben genomen dat ons is aangeboden, dat we niets hebben laten wegglippen, kan alles verlichten. Vooral toen die werd aangeboden door PS3, van november 2006 tot vandaag, het was echt heel veel.

bron

"De koningin is dood ... leef de koningin!"