Helaas is de tijd helaas gekomen. Na 11 jaar glorieuze dienst staat de productie van de PS3 voor een definitief einde. Zoals gerapporteerd op de officiële Japanse website, zijn de zendingen voor de 3 Gb Play Station 500 (het enige model dat nog in productie is) "Gepland om binnenkort te eindigen".  Hoe snel we het nog niet weten, maar veel sites en / of winkels gaan ervan uit dat het maart zelf de maand van het einde is. Na Caesar en de Ides van maart zouden we een nieuwe rouw kunnen hebben om te onthouden in deze snode maand.

Er is geen conclusie, er is geen einde, echter zonder een verhaal. Er kan geen dood zijn zonder leven. En van verhalen heeft de Play Station 3 er veel weggegeven. Van het leven gaf hij, in ieder geval persoonlijk, veel. Verdriet is zeker onvermijdelijk, vooral wanneer de herinneringen aan een bepaalde ervaring bijzonder sterk zijn. Maar wetende dat je alles hebt aangenomen wat ons is aangeboden, dat je niets hebt gemist, kan dit allemaal verlichten. Vooral toen degene die de PS3 bood, van november 2006 tot nu, echt veel was.

bron

"De koningin is dood ... leef de koningin!"