Volgens het laatste persbericht uitgegeven door Nintendo Italia, Ook Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, As Fire Emblem Fates, zal op een exclusief rekenen Beperkte editie voor het Europese grondgebied, rijker dan ooit.

Dit pakket, in aanvulling op de retailgame voor Nintendo 3DS, bevat een geïllustreerd boek, met metaalachtige slagen die de gepixelde versie van de protagonisten voorstellen, een schijf met geselecteerde geselecteerde originele soundtracks en twee ambers (afzonderlijk verkocht) die de kenmerken van de protagonisten reproduceren Alm e Celica. De titel, remake van het origineel 1992 Fire Emblem Gaiden, zal vanaf de volgende te koop zijn Mei 19 en zal exclusief zijn voor Nintendo 3DS. Laten we deze beperking in Nintendo's populaire trailer hieronder bewonderen.

Fire Emblem Echoes - HET LOT VAN EEN CONTINENT IS IN JE HANDEN IN BRANDEMBLEEM-ECHO'S: SCHADUWEN VAN VALENTIA

DE 19 KAN IN EUROSLETES VOOR HET FAMILIECONSOLE VAN NIGERIA 3DS

Een gelimiteerde editie met een kunstboek, gepixelde metalen pinnen, de CD met een selectie van de soundtrack "Sounds of Echoes" en de amiibo Alm en Celica worden dezelfde dag vrijgegeven  

21 maart 2017 - Wanneer een burgeroorlog het koninkrijk dreigt te vernietigen, moeten lang verloren jeugdvrienden met een geheim verleden kracht verzamelen, samenkomen en vrede brengen op het continent met de lancering van  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia op console van de Nintendo 3DS-familie de 19 mei. Een geremastered geremasterd en voor het eerst verspreid buiten Japan, deze herziening van Vuur embleem Gaiden zal Europese spelers een avontuur bezorgen Fire Emblem gloednieuw uit het verleden van alle respect.

Deze game is de nieuwste in de langlopende en evoluerende strategie-RPG-serie en komt in de nasleep van de titel Fire Emblem Heroes onlangs gelanceerd gratis te starten op slimme apparaten. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia zal spelers de controle krijgen over de twee onafhankelijke legers van Alm en Celica, omdat hun paden om het gemeenschappelijke doel te bereiken om vrede te brengen in het land van Valentijn gediversifieerd zijn. In de Fire Emblem-serie zien gevechten krijgers die hun eigen kleine leger huursoldaten gebruiken tegen ongelooflijk machtige legers op hun beurt gevechten die een zorgvuldige tactische planning vereisen, omdat mislukkingen of valse aanvallen eenheden meer blootgesteld en kwetsbaar voor ' vijandelijke aanval.

Als een eenheid wordt gedropt tijdens een gevecht in de klassieke klassieke modus, zal deze ernstig gewond raken of gewond raken, zolang het niet mogelijk is om terug te keren naar het slagveld of dodelijk gewond te raken. in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, Spelers kunnen de Mila Wheel gebruiken om terug te gaan naar de laatste rondes van de speler, waardoor ze de mogelijkheid om de tactische fouten omver te werpen en te heroverwegen hun volgende strategische stap. Als de spelers niet permanent willen worden verslagen, kunnen ze spelen in de beginner-modus, die het mogelijk maakt gevallen bondgenoten te komen opgewekt aan het einde van elk gevecht, zodat spelers blijven het verhaal makkelijker.

Spelers kunnen ook spelen in het uitbreiden van de inhoud van het verhaal te katapulteren dan verwevenheid avonturen van Alm en Celica, die nieuwe helden assoldabili, nieuwe vijanden te verslaan en een nieuwe proloog die de geschiedenis verkent en voor het donker Alm en Celica omvat. Voor de eerste keer in de Fire Emblem-serie, worden alle dialogen van de belangrijkste scènes in het verhaal volledig nagesynchroniseerd in het Engels, terwijl de cut-scenes, op een buitengewone manier bezield door de animators van Khara, waardoor spelers vrienden om zich onder te dompelen in de geschiedenis als nooit tevoren.

In een nieuwe eerste keer in de serie Fire Emblem, Alm en Celica kunnen grotten en kerkers verkennen in drie dimensies, waardoor ze om vijanden te zien voor de slag: spelers kunnen een vitale voordeel krijgen door het aanvallen van de vijand in deze gebieden, om ervoor te zorgen dat ze beginnen een conflict met een kleine gezondheidsproblemen. Binnen elke dungeon is er een standbeeld van Mila die kunnen worden gebruikt om de personages te verbeteren en veranderen hun klasse, terwijl sommige bevatten Sacred Bronnen die het mogelijk maken helden om hun permanente statistieken te verhogen.

Bij de lancering van de 19 mei, Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia zal beschikbaar zijn zowel als een enkel spel in een speciale limited edition bevat het spel, een kunstboek, metalen pinnen pixellate Alm, Celica en Marth, een boekje, een cd met een selectie van soundtrack "Sounds of Echoes" en amiibo van de karakters van Alm en Celica. Bij gebruik activeren deze amiibo elk hun eigen unieke kerker, waardoor helden items kunnen verdienen en hun legers naar het volgende niveau kunnen brengen door bazen te verslaan. Strategische vrienden kunnen de inhoud van de limited edition in de trailer in beperkte oplage di  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentianu beschikbaar YouTube-kanaal van Nintendo Italia.

Door het Mila Wheel te selecteren in het wereldkaartmenu, kunnen spelers hun Amy- en Celica-liefhebbers activeren om ze te gebruiken tijdens gevechten. Tijdens de gevechten kunnen spelers een deel van de gezondheid van Alm en Celica opofferen om een ​​door een computer gegenereerde Illusive Hero in een enkele beurt als een tijdelijke bondgenoot te laten verschijnen. Naarmate Alm en Celica sterker worden, kunnen hun statistieken worden opgeslagen op hun respectieve amusement, waardoor de Ghost Helper hun kracht naast hen kan vergroten.

Daarnaast zal de amiibo van Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina en zelfs amiibo Corrin komen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het lijkt het illusoire held van dat karakter, waardoor spelers de hulp van spookachtige wezens te zoeken. Alle andere amiibo momenteel beschikbaar zijn ook compatibel en zal een ander monster op het slagveld lijken de spelers op het slagveld, die zeer nuttig zal blijken in geval van nood de strategische helpen.

Het lot van een continent ligt in jouw handen met de komst in Europa van Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia the May 19 voor de consoles van de Nintendo 3DS-familie. Een gelimiteerde editie met een kunstboek, gepixelde metalen rollen van Alm, Celica en Marth, een boekje, een CD met een selectie van de soundtrack van "Sounds of Echoes" en het amusement van de karakters van Alm en Celica beschikbaar op dezelfde datum.