Di Destiny 2 er is al veel over gezegd en alleen de officiële aankondiging ontbrak. Aankondiging die een paar uur geleden eindelijk werd vrijgegeven van de officiële Twitter-pagina van de game:

Zoals hierboven vermeld, zijn er zoveel geruchten geweest over deze titel, waarvan we er enkele in één hebben verteld vorig artikelDe meest recente betreft echter een plausibele poster "gestolen" van een Italiaanse Gamestop waar "8 SETTEMBRE" duidelijk zou zijn geschreven. Gegevens voor niets uit de wereld en inderdaad aannemelijk, gezien de eerdere verklaringen van verschillende leidinggevenden zoals: "Geplande datum? Waarschijnlijk prima 2017 ".

Officieel zijn de datum en platforms momenteel echter onbekend. De situatie staat duidelijk op het punt te veranderen en alle Destiny 2-fans zullen ervan genieten nieuwe informatie binnenkort.