Uitgebracht in de 2015, verscheen Heroes of the Storm aan de MOBA-wereld als het zeer persoonlijke Blizzard reactie op League of Legends en Dota 2 rivalen. Zeer persoonlijk omdat (het was misschien wel de belangrijkste reden waarom zelfs een niet-liefhebber zoals ik besloot om ermee te spelen) hij concentreerde zich veel op zelfverwijzingen. Het vinden van mezelf in staat om Thychus te gebruiken in een ander spel was opwindend voor mij. Hoewel ik het nooit consequent had gevolgd, vond ik het spel leuk en ik geloofde dat het ABSOLUUT de "collega's" waardig was, hetzij vanwege het vermogen van Blizzard om een concurrentievermogen vaak vrijwillig volledig in balans, ofwel door er enkele te introduceren "innovatieve" speldynamiek, het zou prima "zo" kunnen zijn. Blizzard denkt van niet, en nu, twee jaar later, besluit hij een enorme en gedurfde stap voorwaarts te maken door veel veranderingen aan te brengen in vele aspecten van het spel. Dus welkom bij Heroes of the Storm 2.0.

Ze zijn een paar uur geleden vertrokken twee video's erover: één is de bekende "Updates voor ontwikkelaars", waarbij een ontwikkelaar zich richt op het beschrijven van de beweegredenen voor veranderingen en toekomstperspectieven; de tweede, Progression 2.0 Spotlight, is meer gericht op het beschrijven van deze veranderingen. Gaan met de bestelling.

Zonder mompelende woorden en hun betekenis, zal ik alleen de meest saillante frases noemen voor diegenen die ter zake willen komen.

"De game die we vandaag hebben is absoluut verschillend van de versie die in 2015 werd uitgebracht [...] we hebben helden toegevoegd met innovatieve mechanica, denk aan Ragnaros en Cho 'gall; we hebben ons gericht op de innovatie van slagvelden; we hebben het classificatiesysteem gewijzigd, nieuwe gamemodi toegevoegd en verbeterde matchmaking verbeterd. [...] Het waren twee prachtige jaren. Met alle verbeteringen gaande en degenen die komen, is de Heroes of the Storm in de 2015 nu een ding van het verleden. We betreden het tijdperk van Heroes of the Storm 2.0. " We voeren vervolgens de verdienste in en zien deze verbeteringen.

ELIMINATED de cap van de held. Het spelersniveau is simpelweg de som van de niveaus van alle bezeten helden.

BEKIJK het beloningssysteem. De bedoeling is om koffers te introduceren die mogelijk inhoud kunnen bevatten.

VERVANG de valuta om echt geld te vertegenwoordigen: vanaf nu zullen er edelstenen zijn (Gelieve mij alsjeblieft uit te pakken)

AANPASSEN toegenomen. Spandoeken, omroepers, sprays, emoji en audio worden geïntroduceerd.

NIEUWE valuta: de fragmenten. Ze worden ALLEEN gebruikt om de zojuist beschreven cosmetica aan te schaffen.

DE WINKEL VERVANGEN met "Collecties", waar u alle objecten kunt volgen die u hebt ontgrendeld.

MAAK DAN GEEN SCORES Cassia de Amazone, de nieuwe heldin aangekondigd met een derde video. Wie herinnert het zich? De wapenstilstand Blizzard-fanboys zullen het doen.

Je wilt het proberen, he, walgelijke nerds? Het is mogelijk om je handen te krijgen BETA Heroes of the Storm 2.0 al vanavond! Aangezien velen problemen hebben / zullen hebben met het uitzoeken hoe ze het kunnen downloaden, bieden we u de oplossing HIER.  HF