Het was gewoon een kwestie van tijd, het was voor iedereen duidelijk. laatste 17 maart Nier: Automaten, het aangekondigde meesterwerk met de handtekeningen van Yoko Taro, Square Enix e PlatinumGames, hij benaderde ook PC, na de lancering een week eerder PlayStation 4. Het boeiende verhaal van androïden YoRHa ze hebben spelers van over de hele wereld kunnen verslaan, maar vanaf vandaag durf ik te wedden dat ze zullen weten hoe ze veel verder moeten gaan dan het hart en de gevoelens. De eerste mod voor de pc-versie van Nier: Automaten, zoals verwacht, zal dienen kleed 2B uit, de charismatische hoofdpersoon wordt viraal voor de lol en provocerend upskirting.

Natuurlijk geef ik persoonlijk de voorkeur aan de originele versie van de game, maar ik durf erop te wedden dat zo veel mensen blij zijn dat ze de gedeeltelijke naakte huid van de game kunnen downloaden. Art-Of-The-Body en is beschikbaar voor gratis download. Je kunt de mod zien op de pagina Deviantart van de betreffende artiest, terwijl je de mod kunt downloaden (indien ouder) volgend deze link.

Wie weet wat Yoko Taro van dit alles vindt, omdat hij in het verleden erg geïnteresseerd was geweest in de provocerende fanarts die zijn wezen als protagonist had. Ondertussen tonen we hieronder het beeld (duidelijk gecensureerd) dat de minst krachtige versie van 2B laat zien.

NieR: Automata - 2B Nude Mod

NieR: automatische naaktmodus 2B

bron