We moeten u niets vertellen over PETA. Op de Nintendo ook niet. Laten we het hebben over de game die wordt beschuldigd door de vereniging voor dierenrechten: niets minder dan de gloednieuwe 1-2-Switch. In het bijzonder de mini-game waarbij het melken wordt gesimuleerd.

In de brief door de PETA President naar Nintendo gestuurd (en op zichzelf gepubliceerd) officiële pagina de belangrijkste beschuldiging bestaat erin alle "bloederige" kenmerken uit het melken te hebben getrokken. Dit zijn de woorden: “Om het melken echt te simuleren, had je moeten onthouden hoe koeien kunstmatig worden geïnsemineerd om melk te produceren voor de kleine toekomst. Klein dat dan van hun moeder wordt weggerukt zodat de melk bij ons terecht kan '. 
Vervolgens nodigt hij Nintendo "uit om deze stappen in het spel op te nemen of om activiteiten te simuleren waar geen dier aan lijdt. Is je team dapper genoeg om de waarheid onder ogen te zien? " 

Opmerkelijk, als hilarisch, hun laatste voorstel: "Een minigame op amandelmelk waarbij je amandelen oogst, kan leuk zijn ”.

PETA
We hebben enkele overwegingen over deze initiatieven gemaakt in het verleden  e de substantie verandert niet. Uitgaande van het uitgangspunt dat ze deze keer geslaagd zijn (naar mijn mening is het de meest opwindende), blijven ze een gek dwaas profiel houden door dingen uit de wereld te claimen. De weg is niet de juiste en het risico is, net als in dit geval, dat het gewoon heel weinig serieus wordt genomen.