Gisteren op de officiële twitterpagina rel heeft iets gepubliceerd dat me alle speechless evocators heeft nagelaten, een mini-video van een paar seconden waar ze worden getoond twee nieuwe monsters met humanoïde kenmerken en lange oren bij Warwick, dit ondanks hun race is gekoppeld, volgens informatie gelekt door Reddit, voor hem tot een Phoenix en voor haar aan eenharpij.

I twee monsters lijkt te zijn, dankzij gelekte informatie, een mail viazoals verwacht en gewenst door fans, en één AD dragen. Het ongewone ding is de dualiteit van deze advertentie die nooit is gebeurd in de geschiedenis van LoL. Deze informatie heeft fans vertrokken aangenaam verrast, we hadden verwacht, zodat de release van een ondersteuning, iets dat niet is gebeurd voor bijna een jaar, maar we waren niet voor te bereiden op dit evenement. Alle meest evocatieve evocers fantaseren al over de mogelijke capaciteiten, namen en talenten van de twee nieuwe inzendingen.

Naast dit alles lijkt het er deze keer ook op en bevestigde het nieuws erover League of Legends-film, het creëren van hoge verwachtingen en angsten. We hopen allemaal dat de film minstens zo goed zal zijn als die geïnspireerd door de wereld van World of Warcraft. Naast de fantasierijke en speciaal uitziende verwachtingen hopen fans dat scenarioschrijvers de juiste weergave kunnen geven van de buitengewone overlevering die de Riot achter elk monster heeft gecreëerd.