Na de 23 maart la square Enix heeft de nieuwe update in Japan uitgebracht Kingdom Hearts Union X [Kruis] zonder informatie achter te laten op de datum van de mogelijke landing in Europa, vandaag werd officieel vrijgegeven voor App Store e Google Play.

index

De update bevat enkele toevoegingen aan de soundtrack, een nieuw management van de HUD, een nieuw systeem voor de Beste Gaming Experience en een evenwichtiger verdeling van de verschillende parameters. Dit ging duidelijk gepaard met 0 in het toevoegen van nieuwe speurtochten, prestaties en skins, die de gamebeleving nog aantrekkelijker en opwindender maken.

Maar Square Enix, die ons altijd heeft vermaakt met buitengewone titels, was niet tevreden met het bevestigen van de titel, maar hij wilde het zeker opnieuw lanceren via een Compoment online zeker verbeterd, een nieuw matchmaking-systeem met allemaal nieuwe functies waarmee gebruikers de spelervaring kunnen delen, zoals de mogelijkheid om elementen te maken die zijn samengesteld door 6-elementen en ook om naar de filmische gameplay van het spel te kijken.