Sterke plaat van Nintendo Direct uitgezonden afgelopen nacht kondigde zeker de releasedata van de twee meest verwachte titels aan Nintendo Switch: WAPENS, naar de volgende komen 16 juni, En Splatoon 2, voorzien voor de volgende 21 juli. Er werden nieuwe gameplay-fragmenten en een nieuw personage getoond voor de (min min), terwijl voor de tweede een nieuwe coöperatieve modaliteit is aangekondigd, waarin de Flauw idee ze zullen zalmeneieren moeten redden van duistere en mysterieuze vijandelijke wezens.

Nintendo 3DS heeft de data bekendgemaakt van Hallo! Pikmin (28 juli) ed Ever Oasis (23 juni), terwijl fans van de CAPCOM-game-saga thuisblijven dat graag weten Monster Hunter Stories zal in de herfst in Europa aankomen.

NIS America leiden Culdcept Revolt in Europa de 1 september, terwijl RPG Maker Fes de 23 June komt aan, samen met een gratis versie waarmee je creaties kunt spelen van gebruikers die op het net zijn gelanceerd. Miitopia (binnenkomend tijdens de 2017) plaatst in plaats daarvan de opvallende Nintendo-avatar in het midden van een fantasiesetting, Kirby viert zijn 25-jaren met een drieluik met titels, waarvan de eerste, Team Kirby Clash Deluxe, is nu beschikbaar in de 3DS eShop. De tweede, Kirby's Blowout Blast, zal in de zomer aankomen, terwijl de derde nog in ontwikkeling is. Om de cirkel te sluiten, Dr. Kawashima's Infernal Brain Training dat, na een ongelooflijke vertraging, de volgende zal aankomen 28 juni.

Op de voorkant amiibo, zal eindelijk het licht van de Super Smash Bros. Warriors missen: Wolkstrijd, Corrin e Bayonetta, elk gelanceerd in twee verschillende kostuumvarianten de volgende 21 juli. Een bereik van Pikmin zal de 28 juli lanceren, terwijl drie nieuwe standbeelden van Link The Legend of Zelda verschijnt op 23 in juni. Eindelijk ook Splatoon 2 zal kunnen vertrouwen op een drieluik van nieuwe barnsteen, met daarin jongen en meisje Inkling en de onvermijdelijke inktvis.

Aan Schakelaar ziet het licht Minecraft: Nintendo Switch Edition de volgende 19 mei, samen met de nieuwe Sonic Forces komt in de winter en Sonic Mania gepland voor de volgende zomer. Nieuwe titels tonen het origineel Project Mekuru, samen met de portering van Fate / EXTELLA: The Umbral Star, gepland voor de volgende 21 juli.

Ubisoft wordt gestart Rayman Legends: Definitive Edition e Monopolie binnenkort, terwijl THQ Nordic Switch overneemt Sine Mora EX e Battle Chasers: Nightwar. Eindelijk ook BETAALDAG 2 en het onvermijdelijke NAMCO-MUSEUM komt op dezelfde console in de 2017.

Laten we naar het onderstaande leven kijken.