Blijkbaar voorgoed Kenichiro Takaki de simpele virtuele realiteit is een overwonnen concept. De maker van SENRAN KAGURA ze zei dat ze interesse had in het meisje Nintendo Switch vanaf de eerste momenten, maar tenslotte, tijdens de Nintendo Direct afgelopen nacht uitgezonden voor de Japanse markt, onthulde haar plannen.

Shinobi Refle: SENRAN KAGURA is de titel van het nieuwe saga-spel, hoogstwaarschijnlijk een spin-off, gebouwd met behulp van de technologie in de Joy-Con. In de zeer speciale trailer die hieronder te zien is, krijgen we in feite de studie te zien achter de realisatie van speciale effecten die meer op de werkelijkheid lijkt. Waar gaat dit over? We moeten gewoon wachten om te ontdekken: Shinobi Refle zal het licht in Japan zien als een exclusief voor digitaal Nintendo eShop, tijdens deze 2017.

Shinobi Refle: SENRAN KAGURA - Aankondigingstrailer

https://youtu.be/zs_qbf4Nnzw